МОЗ затвердило положення про Раду з відновлення "Охматдиту"

МОЗ затвердило положення про Раду з відновлення "Охматдиту"
МОЗ затвердило положення про Раду з відновлення "Охматдиту"

Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) затвердило положення щодо Ради з контролю відновлення зруйнованих будівель Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я (МОЗ).

"Рада з відновлення забезпечуватиме громадський контроль за всіма процесами відновлення, зокрема це стосується дотримання прозорості і доброчесності при виборі підрядника для виконання поточного ремонту та внутрішнього опорядження будівлі сучасного лікувально-діагностичного комплексу "Охматдиту", - пише МОЗ.

Зазначається, що Рада складатиметься з 15 осіб, яких затвердять наказами міністерства у два етапи. Під час першого етапу до складу увійдуть представники:

  • благодійників, які зробили найбільші пожертви, організаторів збору, які забезпечили найбільшу суму збору, а також дали згоду на участь у діяльності ради з відновлення (6 осіб);
  • МОЗ (1 особа);
  • НДСЛ "Охматдит" (1 особа).

"Другий етап включатиме відбір семи представників громадських об’єднань, їх спілок, благодійних організацій, що провадять діяльність у сферах запобігання корупції, захисту прав пацієнтів, розвитку сфери охорони здоров’я, професійних асоціацій працівників сфери охорони здоровʼя або у сфері архітектури та містобудування", - відзначає відомство.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus