В окупованому Криму спалахнули склади під аеродромом "Октябрське"

В окупованому Криму спалахнули склади під аеродромом "Октябрське"
В окупованому Криму спалахнули склади під аеродромом "Октябрське"

У центральній частині Криму 6 серпня спалахнула пожежа, було чутно вторинну детонацію. Попередньо, НП сталася на складах боєприпасів у районі аеродрому "Октябрське".

"Бавовна" відбулася ввечері у вівторок. Telegram-канал "Крымский ветер" поділився фото та відео, а також опублікував перші подробиці.

Автор одного з роликів, який став очевидцем займання, прокоментував: "Щось горить і дуже-дуже сильно бахкає. Прям бах, бах! Жах який. Взагалі страшно".

Читайте по темі: Політика США щодо ударів углиб Росії поки залишається без змін - Держдеп

"Крымский ветер" зазначив, що "бахкало не по-дитячому" приблизно біля села Широке, що розташоване неподалік населеного пункту Октябрське.

До речі, поряд проходить залізниця, яку окупанти перекрили на кілька годин. Т.зв. влада окупованого півострова пояснила це "технічними причинами".

"Бахає не по-дитячому": в окупованому Криму спалахнули склади під аеродромом "Октябрське". Фото та відео qhidqkiqdxiqrxroz

За непідтвердженою офіційною інформацією, могли вибухнути ворожі склади боєприпасів, снаряди почали детонувати під землею.

"Жителі сіл Ленінське й Зоряне сидять у підвалах, оскільки снаряди розлітаються після вибухів", – написав Telegram-канал.

Дим у центральній частині тимчасово окупованого півострова
Загоряння у Криму

Мешканці півострова також повідомили про інтенсивні польоти російської авіації над Сімферопольським районом.

Октябрське на карті Криму
Село Широке

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus