У Зеленського закликали росіян змусити владу завершити війну на справедливих умовах

У Зеленського закликали росіян змусити владу завершити війну на справедливих умовах
У Зеленського закликали росіян змусити владу завершити війну на справедливих умовах

Росіянам, які не хочуть бачити війну на території своєї країни, необхідно змусити керівництво припинити її на справедливих умовах.

Про це заявив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк, передає його Telegram-канал.

Подоляк нагадав, що та війна, яку веде Росія, завжди потворна. Адже російські військові звикли знищувати все замість того, щоб намагатись захопити. Саме тому "десятки років заживатимуть пустелі, випалені російськими бомбами на нашій землі".

"Деякі міста відновити не вдасться. Ракетно-бомбові удари по лікарнях, зґвалтування людей незалежно від статі та віку, викрадення дітей, розстріли полонених і власних відмовників - реальна "доктрина Герасимова" перетворила злочини на тактику бойових дій, - написав Подоляк.

Він зауважив, що тепер російська армія змушена воювати на території свої країни. Однак це не вплинуло на принци ведення ними бойових дій. Адже вони так само штурмують та знищують російські міста.

"Російські пілоти багатокілограмовими бомбами знищують цивільну інфраструктуру Курської області, змушують десятки тисяч місцевих жителів покинути свої оселі. Російські солдати грабують крамниці, цивільні будинки своїх сусідів", - заявив він.

За його словами, росіяни звикли сприймати війну як телевізійне шоу, але тепер бачать її зблизька, на власні очі. І саме тому відвернутися від неї більше не вийде.

Читайте по темі: У Хмельницькій області внаслідок атаки дронів сталася пожежа на складі меблевої продукції

Якщо не хочете бачити війну, ви маєте війну завершити, примусивши своє "керівництво" до миру на справедливих умовах. Та чи можливо це в країні, де неформальне рабство є синонімом справжнього "русского мира"? - підкреслив він.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus