Під завалами в Краматорську знайшли тіло чоловіка, ймовірно, журналіста Reuters

Під завалами в Краматорську знайшли тіло чоловіка, ймовірно, журналіста Reuters
Під завалами в Краматорську знайшли тіло чоловіка, ймовірно, журналіста Reuters

В Краматорську після ракетної атаки РФ під завалами виявили тіло загиблого британця – ймовірно, журналіста агентства Reuters.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін раніше у неділю зазначив, що після російського удару по готелю в Краматорську під завалами, ймовірно, перебуває журналіст з Великої Британії. 

Агентство Reuters також повідомляло, що внаслідок російського удару по готелю "Сапфір" у Краматорську зник безвісти один із членів команди агентства.

"З-під завалів зруйнованої будівлі готелю в місті Краматорськ витягнули тіло громадянина Великої Британії, який загинув під час ракетної атаки з боку ЗС РФ", – ідеться в повідомленні Донецької обласної прокуратури. Вони додали, що внаслідок атаки було поранено загалом шестеро цивільних осіб.

24 серпня 2024 року о 22:35 російські війська завдали удару по місту, ймовірно, ракетою "Іскандер-М", повідомили у прокуратурі. Під прицілом окупантів опинився житловий квартал, де на території зруйнованого готелю тілесні ушкодження отримали четверо журналістів іноземного ЗМІ віком 38, 40, 41 та 46 років. Чоловіки зазнали мінно-вибухових травм, забою головного мозку, перелому ноги, контузій, різаних ран і забоїв тіла.

Філашкін повідомляв, що постраждалі – журналісти агенції Reuters, громадяни України, США, Латвії та Німеччини. 

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus