ЗМІ: В Італії затримали злодія в законі "Нєдєлю"

ЗМІ: В Італії затримали злодія в законі "Нєдєлю"
ЗМІ: В Італії затримали злодія в законі "Нєдєлю"

Наприкінці березня 2022 року правоохоронцями Італії було здійснено затримання 49-річного уродженця Львівщини Андрія Недзельського, який відомий в статусі так званого злодія в законі на прізвисько "Нєдєля"/"Андрій Львовський".

Про це повідомляють два не пов’язних між собою поінформованих джерела Dетектив-Info.

За твердженнями одного з інсайдерів, достойника якому в 2020 році було повідомлено про підозру в розстрілі восени 2009 року в Києві (п.п. 6, 12 ч.2 ст.115 КК України) відомого "авторитета" Олександра Семенова на прізвисько "Кацап" (детально про цю епопею можна прочитати в розслідуванні Dетектив-Info "За "Кацапа" я не піду!") та оголошено в розшук Інтерполу, прихопили на Апеннінах з підробним паспортом.

 eiqreidzriqqzroz

Другий співрозмовник зауважує, що наразі вітчизняні силовики здійснюють процесуальну діяльність щодо подальшої екстрадиції одного з провідних героїв так званої "Молдаванки на весіллі у Бакінського" - "Андрія Львівського" на територію України. Відносно самого Недзельського італійською Фемідою прийнято рішення щодо поміщення "кримінального генерала" під варту.

Офіційних звітів з приводу затримання та загратування "Нєдєлі" в Європі з боку українських силовиків не надходило.

Не виключено, що відповідна втаємничиність може бути пов’язана із фіаско спроби доправити Недзельського на Батьківщину зразка 2021 року. Тоді, як вже повідомлялося на сторінках Dетектив-Info, злодія в законі "прихопили" в аеропорту болгарського міста Софія.

Втім, незважаючи на публічний резонанс цієї історії невдовзі "Нєдєля" "розчинився у повітрі" (детально про це - в матеріалі Dетектив-Info "Болгарське турне "Андрія Львівського").

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus