Місту Буча подарували 15 сакур як символ відродження життя, любові та надії на майбутнє

Місту Буча подарували 15 сакур як символ відродження життя, любові та надії на майбутнє
Місту Буча подарували 15 сакур як символ відродження життя, любові та надії на майбутнє

Травень приніс Бучі відродження. З кожним днем руками небайдужих людей місто стає ще красивішим. Ось і сьогодні, бучанці отримали від Жіночого руху «За сімейні цінності» у подарунок красиві сакури з Рівненщини, а представники литовської діаспори організували толоку біля церкви.

Про це повідомляється на сторінці Жіночого руху «За сімейні цінності» у «Фейсбуці».

"15 травня - Міжнародний День сім‘ї. Членкині Жіночого руху Наталія Садурська, Світлана Зброй, Юлія Шиленко, Lesya Hemrayeva до Дня сім’ї подарували місту Буча 15 сакур - символ відродження життя, любові, надії на майбутнє.

Жіночий рух «За сімейні цінності» є одним із тих, хто займався евакуацією мешканців Бучі у березні 2022 року, хто у перші дні після звільнення міста, у квітні 2022 року, привіз гуманітарну допомогу і забрав до лікарень людей, які пережили жахи окупації та потребували медичної допомоги.

Ми відчували й бачили в очах бучанців біль і страх пережитого, біль від втрат близьких, біль від руйнувань. Цього не можна забути НІКОЛИ!

У кожної бучанської сім‘ї назавжди у родинних спогадах закарбуються трагічні сторінки з життя рідного міста.

Травень приніс Бучі відродження. З кожним днем руками небайдужих людей місто стає ще красивішим. Ось і сьогодні бучанці отримали від нашого руху у подарунок красиві сакури з Рівненщини, представники литовської діаспори організували толоку біля церкви.

В усьому світі квіти сакур асоціюються з жіночою красою, любов‘ю, появою на світ нового життя.

Ми хочемо, щоб до висадки дерев сакури долучилися бучанські сім‘ї, щоб знову в кожній родині запанували щастя, гармонія, благополуччя.

Оглядаючи місця для висадки цих прекрасних дерев разом із Михайлиною Скорик-Шкарівською, ми відвідали Храм Святого Апостола Андрія Первозванного у м. Буча ПЦУ і Будинок культури м. Буча, і вирішили залишити право обрати одне із цих двох запропонованих місць самим мешканцям, бо ще раз переконались, як вони люблять своє місто і з якою турботою повертають його до життя.

Дякуємо за небайдужість та дієвість генеральному директору будівельної компанії «Промжитлобуд» Леоніду Басмату, який допоміг нам обрати найкращі дерева для алеї сакур і доставив їх у Бучу.

Дякуємо фотографу Andrii Gorb, що творить фотоісторію відродження міста!" – йдеться у повідомленні.

 eiqreidztiqekroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus