БПЛА атакували військовий аеродром у Морозовську

БПЛА атакували військовий аеродром у Морозовську
БПЛА атакували військовий аеродром у Морозовську

У ніч на 22 липня дрони здійснили атаку на аеродром у Морозовську Ростовської області. Внаслідок цього на території військового об’єкту сталася пожежа.

Над аеродромом піднявся величезний стовп чорного диму. Про це пишуть російські Telegram-канали.

Очевидці підтвердили, що вночі 22 липня військовий аеродром російських окупантів опинився під атакою безпілотних літальних апаратів. При цьому в РФ жодних офіційних заяв із цього приводу не було.

"БПЛА вдарили по військовому аеродрому в Морозовську Ростовської області. Там почалася пожежа, але інших подробиць на даний момент немає", – йдеться у повідомленні.

Пізніше губернатор Ростовської області Василь Голубєв видав, що у небі над регіоном уночі нібито було знищено 47 БПЛА. Чиновник стверджує, що внаслідок падіння уламків "горить трава".

Читайте по темі: Окупанти атакували з безпілотників передмістя Херсона, постраждали четверо людей

"Внаслідок падіння уламків ніхто не постраждав. На кількох ділянках сталося загорання сухої рослинності, всі ландшафтні пожежі були оперативно погашені черговими розрахунками", – повідомив чиновник. Дрони атакували військовий аеродром у Морозовську: сталась пожежа. Фото eiqdhidzxidztroz

Варто зазначити, що в Морозовську Ростовської області базується 559-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк. За попередніми даними, на аеродромі дислокуються російські бомбардувальники Су-24, Су-24М та Су-34.

Дрони атакували військовий аеродром у Морозовську: сталась пожежа. Фото

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus