Павлоградський авторитет "Малёля" вийшов на волю по угоді та проігнорував засідання в справі про крадіжки

Павлоградський авторитет "Малёля" вийшов на волю по угоді та проігнорував засідання в справі про крадіжки
Павлоградський авторитет "Малёля" вийшов на волю по угоді та проігнорував засідання в справі про крадіжки

Красногвардійський районний суд міста Дніпропетровська затвердив угоду про визнання винуватості та визнавши наказання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном на три роки для так званого "дивлячого" за містом Павлоград Артура Матраницького на прізвисько "Малеля" у незаконному обороті боєприпасів (ч.1 .263 УК України).

Відповідний вирок 21 липня 2022 року ухвалив служитель Феміді Михайло Юшков.

 qhiqquiqxqidehroz

Йдеться про відлуння гучної історії достойника, якого наприкінці березня разом із двома побратимами - учасниками етнічного угруповання, "спакували" СБУшники у Павлограді. Тоді, як повідомлялося на сторінках Dетектив-Info , постфактум нападу "Малелі" та Ко на одного з керівників місцевої тероборони на заправці "ОККО", спецпризначенці здійснили жорстке затримання кримінальних елементів (відповідне відео "завірусилося" у соцмережах).

Постфактум відповідного інциденту, "Малелі", Богдану Мунтанову та Руслану Мунтанову ("Хамаля") було висунуто підозри у зброярських звитягах (ч.1 ст.263 УК України) та за образи військовослужбовця (ст.435-1 УК України). Достойників помістили під варту, а їх спроби домогтися пом’якшення заходів, як уже повідомлялося на сторінках Dетектив-Info , завершилися фіаско.

Як випливає з матеріалів суду, подальший кардинальний злам трапився на початку липня цього року. Тоді епізод Матраницького виділили в окреме кримінальне провадження, скасували йому підозру в образах ТРОшника та залишили закиди виключно у незаконному зберіганні гранати РГД-5. Після цього "Малеля" уклав угоду при визнанні винуватості, яку затвердив суддя Юшков.

Одночасно із проголошенням вироку, служитель Феміді ухваливши скасувати "запобіжник" Артуру Івановичу та негайно звільнити "дивлячого" з Дніпровської установи виконання покарань №4.

Додамо, що вже через три дні після звільнення авторитету на Матраницького у статусі обвинуваченого у розгляді іншої кримінальної справи марно чекали у стінах Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровщини. У цьому палаці правосуддя розглядається обвинувачення щодо достойника у скоєнні крадіжок (ч.2, ч.4 ст.185 УК України).

З урахуванням такої неявки "Малелі" суддя Юрій Мельник ухваливши піддати приводу "дивлячого" до суду , та переніс засідання у його провадженні на 8 серпня.

detective-info

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus