Невзоров поставив діагноз Шукшиної, яка закликала здавати ФСБ росіян через українську музику

Невзоров поставив діагноз Шукшиної, яка закликала здавати ФСБ росіян через українську музику
Невзоров поставив діагноз Шукшиної, яка закликала здавати ФСБ росіян через українську музику

Відомий російський журналіст-опозиціонер Олександр Невзоров прокоментував заяву заслуженої артистки РФ Марії Шукшиної, яка закликала росіян писати доноси на співгромадян, які слухають українську музику.

На думку публіциста, актриса – чудовий екземпляр сектантки та фанатички "російського світу".

Непоглядів, здається, анітрохи не здивований, що прихильниця кривавого диктаторського режиму президента Володимира Путіна ініціювала "здавати" своїх же. Повернення до "Сталінського совоку", як зазначили передплатники в Telegram-каналі опозиціонера, йде повним ходом.

"Ось, Маша Шукшина - ще один відмінний екземпляр сектантки, фанатички "російського світу". До закликів до отруєнь і вбивств опонентів, як Віталій Мілонов (депутат Держдуми РФ - ред.), вона ще не дозріла. Маша поки що має ілюзію, що вирішити питання інакомислення можна за допомогою доносів та КДБ”, – почав Невзоров.

Далі він згадав інцидент, коли на початку липня цього року в Москві засудили до позбавлення волі депутата міської Думи Олексія Горінова за звинуваченням у "розповсюдженні фейків про російську армію". Приводом для кримінальної справи став запис засідання від 15 березня, де політик відкрито назвав ситуацію в Україні війною, а не "спецоперацією" та оголосив хвилину мовчання щодо "жертв військової агресії". Відео в мережі оприлюднила не хто інший, як Марія Шукшина.

Невзоров поставив діагноз Шукшиної, яка закликала здавати ФСБ росіян через українську музику. qhiqquiqquidqeroz

"Ймовірно, її надихнув перший успіх: депутат Горінов, за Машиним доносом отримав 7 років колонії. Незабаром Маша зрозуміє, що поодинокі посадки не вирішать питання збереження російського нацизму і вимагатиме крові", - прокоментував Невзоров.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus