Учасника Євробачення від Нідерландів дискваліфікували з конкурсу

Учасника Євробачення від Нідерландів дискваліфікували з конкурсу
Учасника Євробачення від Нідерландів дискваліфікували з конкурсу

Нідерланди не виступатимуть у фіналі Євробачення-2024: представника цієї країни Йоста Кляйна дискваліфікували з фіналу конкурсу, що відбудеться сьогодні ввечері.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на офіційну заяву організаторів.

«Нідерландський виконавець Йост Кляйн не братиме участь у фіналі цьогорічного пісенного конкурсу Євробачення», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що шведська поліція розслідувала скаргу співробітниці знімальної групи через інцидент після його виступу у півфіналі ввечері в четвер. «Поки триває судовий процес, було б недоцільно, щоб він продовжував брати участь у конкурсі», - зазначили організатори.

Водночас зазначається, що дискваліфікація не пов’язана з жодним іншим виконавцем чи членом делегації.

«Ми дотримуємося політики нульової терпимості до неналежної поведінки на нашому заході та прагнемо забезпечити безпечне та захищене робоче середовище для всього персоналу конкурсу. У світлі цього поведінка Йоста Кляйна щодо члена команди вважається порушенням правил конкурсу», - йдеться у повідомленні.

Читайте по темі: Нідерланди продовжать підтримку України, – новий міністр оборони

Як зазначає Sky News, Кляйна звинуватили у словесних погрозах на адресу працівниці продюсерського центру в шведському Мальме в ніч на четвер.

Таким чином, гранд-фінал 68-го пісенного конкурсу Євробачення-2024 тепер триватиме з 25 піснями-учасниками.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus