"Готуйте котлети": губернатор із РФ потролив "кухаря Путіна" Пригожина

"Готуйте котлети": губернатор із РФ потролив "кухаря Путіна" Пригожина
"Готуйте котлети": губернатор із РФ потролив "кухаря Путіна" Пригожина

У відповідь на слова чиновника зі Свердловської області власник ПВК "Вагнер" висловив сподівання, що незабаром у Росії повернуться часи, коли таких як Євген Куйвашов можна буде розстрілювати.

Губернатор Свердловської області (РФ) Євген Куйвашов поскандалив із засновником ПВК "Вагнер" та бізнесменом Євгеном Пригожиним. Про це повідомляють росЗМІ.

Конфлікт почався з того, що Пригожин звинуватив Куйвашова в непрофесіоналізмі і заявив, що у Свердловській області "відверто гидять".

Як виявилося пізніше, Пригожин мав на увазі те, що в регіоні не ховають із військовими почестями найманців ПВК "Вагнер", які ліквідовані в Україні.

Куйвашов відповів на звинувачення.

"Якщо кожен бізнесмен, який заробляє на шкільному харчуванні, намагатиметься керувати країною, ми далеко не поїдемо. Усі повинні займатися своєю справою. Ви готуйте котлети і варите макарони, а ми в регіонах самі розберемося", - сказав губернатор Свердловської області у коментарі регіональним. медіа.

У відповідь Пригожин заявив , що "таких" (мається на увазі губернатор Євген Куйвашов, - ред.) під час Великої Вітчизняної війни розстрілювали.

"Йосип Сталін таких як Куйвашев і Беглов (губернатор Санкт-Петербурга Олександр Беглов, - ред) просто розстрілював", - сказав Пригожин.

"Кухар Путіна" та засновник ПВК "Вагнер" також висловив сподівання, що скоро в сучасній Росії відновляться такі ж порядки, як і в СРСР у період репресій.

"Думаю, скоро ми знову до цього прийдемо. Упевнений, що не за горами час, коли народ дійде до кипіння і підніме на вила тебе і таких, як ти", - звернувся Пригожин до губернатора Куйвашова.

Він також додав, що нібито його найманці, почувши ім’я Куйвашова, "плюються". А будь-який ув’язнений, який вийшов зі свердловської колонії, "може краще керувати регіоном", ніж його нинішній глава.

Зауважимо, що своє прізвисько "кухар Путіна" Євген Пригожин отримав завдяки своєму кейтеринговому бізнесу, який багато років обслуговував банкети вищих осіб РФ.

Сторінка для друку

Читайте по темі:

"Вагнерівець", який повернувся з війни в Україні, розчленував жінку в Ленінградській області РФ
Як проходять президентські вибори в Росії: переодягання, підпали і полудень Навального
Розслідування про найдивнішу російську інформаційну диверсію на початку війни: намальовані хрести, наліпки та фітолампи
«Коли закінчиться війна?» – це питання ставлять всі всім. Що варто розуміти кожному
Для "вагнерівців" будують нову базу в Росії – британська розвідка
Розвідка Британії: Московський режим вважає, що усунув загрозу від групи Вагнера
Британська розвідка: Кремль посилив контроль над "вагнерівцями", їх включили до Росгвардії
"Вагнерівець" з Узбекистану не доїхав на війну в Україну і отримав 5 років за "найманство"
Надія Навроцька розповіла, як її колишній чоловік обманює рідних доньок
Українські хакери успішно атакували сайти підрядників російської «оборонки»

Коментарі:

comments powered by Disqus