Всі новини за 2024-03-25

495
Зеленський відповів на "звинувачення" Путіна про теракт в Підмосков’ї
Російський диктатор Володимир Путін та його спецслужби займаються терором вже понад два десятиліття.
497
Суддя у відставці буде пожиттєво отримувати сотні тисяч гривень з українського бюджету
У відставку пішла суддя Тетяна Весельська. Вона відома тим, що дозволила заборонити мітинги в Києві в 2012 році, декларувала дорогі каструлі та загалом майно, на яке не мала коштів.
607
Гуменюк пояснила, як втрата двох десантних кораблів вплине на російський флот
Втрата Росією двох великих десантних кораблів, «Ямала» та «Азова», завдала шкоди ворожій логістиці та управлінню окупаційним угрупованням.
449
"Правильний" контроль за "сірими" ринками: Що відомо про податківницю Елеонору Шкоду
Декілька тижнів тому один із співзасновників Monobank Олег Гороховський написав у своїх соціальних мережах, що вимушений був змінити місце прописки у Дніпрі на Миколаїв.
522
"Заткнитесь, твари": пропагандист Соловйов накинувся на мешканців Бєлгорода, які скаржаться на обстріли
Російський пропагандист Володимир Соловйов у своїй програмі "Воскресный вечер" назвав скарги білгородців на постійні обстріли "мерзкой истерикой" і закликав співвітчизників "заткнутися"
567
Як запорізький депутат Сергій Бріцин з заощадженнями понад $300 тисяч за декларацією працює електромонтажником
ТОВ «Архітектурно-конструкторське бюро «Південь-буд та ТОВ «Євробудкомплект» отримують підряди на мільйони гривень у державних замовників у Запоріжжі. Ці компанії пов’язані з депутатом Запорізької міської ради Сергієм Бріциним.
576
У Києві розпочався заочний суд у справі злодія в законі "Нєдєлі"
У середу, 20 березня 2024 року, прокурор Офісу генпрокурора Євгеній Калінін оголосив у Голосіївському районному суді Києва обвинувальний акт у справі щодо 51-річного уродженця Самбірського району Андрія Недзельського, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Андрій Львівський"/"Нєдєля".
514
Прив’язка теракту під Москвою з Україною, це пропаганда Кремля – Кірбі
Кремль навмисно розповсюджує заяви про нібито причетність України до теракту в Підмосков’ї, щоб виправдати свою агресію проти українського народу. Проте Київ не має відношення до нападу бойовиків на «Crocus City Hall».
421
Дружина мера Трускавця оформила право власності на три квартири
Заступниця начальника госпіталю з медичної частини — начальник частини, голова ВЛК військової частини та дружина мера Трускавця Наталія Кульчинська під час війни оформила право власності на три квартири в курортному місті Трускавець на Львівщині і купила новий автомобіль Honda.
526
Росію потрібно перемогти в Україні, - президент Литви Науседа
Європейські лідери дедалі більше погоджуються з тим, що Росію потрібно перемогти в Україні. Інакше війна може загрожувати країнам ЄС.
581
Справу олігарха Бахматюка САП передала до суду
Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно Олега Бахматюка та його сестри Наталії Василюк про заволодіння ВіЕйБі банком 1,2 млрд гривень стабілізаційного кредиту, виданого Національним банком.
492
Злочинці віддають кармічні борги перед українським народом, - Малюк про російських воєнних злочинців
Голова СБУ Василь Малюк не став офіційно підтверджувати, що за ліквідацією кількох воєнних злочинців стоїть СБУ, але розповів багато цікавих деталей, які свідчать, що Служба безпеки знає про ці "бавовни" набагато більше, ніж може прокоментувати.
433
На Мар’їнському напрямку окупанти намагаються наступати в сторону Георгіївки, - "Легіон Свободи"
Сергій Воронов, офіцер "Легіону Свободи" повідомив, що окупанти намагаються розвивати наступальні дії з Мар’їнського напрямку
499
У 81-річної бразилійки знайшли в животі скам’янілий ембріон
Бразилійка Даніела Вера носила під серцем щонайменше 56 років скам’янілий ембріон і не здогадувалася про це. Жінка довгий час відчувала біль в животі, але уникала походу до лікаря. Натомість вона надавала перевагу народним методам, через що неприємні відчуття не вщухали, а навіть ставали більш виразними.
387
Експрезидент Бразилії ховався в угорському посольстві від правоохоронців, - ЗМІ
Посольство Угорщини в Бразилії на два дні в лютому поселило в себе колишнього бразильського президента Жаїра Болсонару після того, як правоохоронці конфіскували його паспорт у межах кримінального розслідування про спробу держперевороту.