Суд арештував депутата міської ради Калуша за смертельну ДТП

Суд арештував депутата міської ради Калуша за смертельну ДТП
Суд арештував депутата міської ради Калуша за смертельну ДТП

На час слідства Тарас Баранич перебуватиме в СІЗО.

Івано-Франківський міський суд обрав депутату Калуської міської ради Тарасу Бараничу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави щонайменше до 24 грудня 2023 року.

Кілька днів тому він на смерть збив 76-річного велосипедиста.

ДТП трапилась у селі Голинь Калуського району на трасі Н-10 Стрий – Чернівці. 37-річний водій автомобіля Volvo XC-60 наїхав на 76-річного велосипедиста. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Поліцейські, які прибули на місце ДТП, зʼясували, що водій Volvo за кермом був нетверезим. У його крові виявили 1,12 проміле алкоголю. Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 3 ст. 286-1 ККУ.

У поліції не повідомили особу водія, однак зазначили, що він мешканець села Сівка-Калуська і є депутатом однієї із місцевих рад. Однак за даними місцевого видання «Вікна», йдеться про депутата Калуської міської ради Тараса Барнича, який працює на посаді старшого пожежника-рятувальника 24 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.

27 жовтня Івано-Франківський міський суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави до 24 грудня 2024 року.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus