У Великій Британії колишня депутатка опублікувала книгу про таємне сексуальне життя парламенту

У Великій Британії колишня депутатка опублікувала книгу про таємне сексуальне життя парламенту
У Великій Британії колишня депутатка опублікувала книгу про таємне сексуальне життя парламенту

У Британії колишня депутатка від консерваторів Надін Дорріс видала книгу про роки, проведені в парламенті. За її словами, у британській політиці велику роль відіграє секс.

Витяги з книги Дорріс опублікувала газета Daily Mail.

"Одна з речей, які я засвоїла за довгі роки роботи в Консервативній партії, - це важливість сексу. Усі сплять з усіма. Погана поведінка – це нормально. Нещодавня ситуація полягала в тому, що член парламенту займався сексом із повією на більярдному столі, в той час, як четверо депутатів стояли навколо, спостерігаючи за ним і підбадьорюючи його", - написала Доріс.

За словами автора, такі одкровення, що шокують, вона почула від досвідченого політика-консерватора, з яким її запросили зустрітися в умовах великої таємності в рамках журналістського розслідування про корупцію в партії. Дорріс називає його Тампером, а його колегу, з яким він був на зустрічі, - Бембі.

"Ми зустрічаємося в старому будинку священика в мальовничому англійському селі, яке настільки мало, що, звичайно, заслуговує тільки на такий статус. Нас пригощають чаєм і домашнім пісковим печивом. Я поринаю в пухову оббивку дивана. Але розмова далеко не затишна. Бембі розповів мені про члена парламенту, який мав ноутбук з непристойними зображеннями дітей, і який потім присягнув поліції, що просто тримав його на зберіганні, а сам ноутбук належав його родичу-педофілу", - пише Доріс.

Як розповідає колишня депутатка, Бембі їй повідомив, що офісу консерваторів доводилося регулярно рятувати депутатів із багатьох складних ситуацій. Зокрема, існує відео, на якому один із найпопулярніших сьогодні міністрів в уряді займається оральним сексом із кимось, хто напевно не є його дружиною.

Також, за даними Бембі, один член парламенту поводився дуже погано, коли прибув до Вестмінстера і вступав там у безладні сексуальні зв’язки. Коли з’явилося відео його "пригод", він звернувся до офісу консерваторів, щоб забрати його, але якимось чином хтось отримав ці кадри і почав використовувати проти нього.

"І це не поодинокий випадок. Дивно, як багато людей жили разом, спали разом і разом вели справи. Додайте до цього секс-вечірки під брендом Fever, які проводив Дугі Сміт - надзвичайно впливовий партійний апаратник торі, який працює в центральному офісі, але не фігурує у жодному штатному розкладі. Це були просто оргії", - пише автор.

За даними її джерела, якого Доріс називає Тампер, усі партійні рішення ухвалювалися навіть не на званих обідах, а в ліжку.

"У партії консерваторів широко поширені гомосексуальні зв’язки - це факт. Я прихильник одностатевих шлюбів і жодним чином їх не засуджую, але вони являли собою мережу, створену з міркувань секретності і що діяла за зачиненими дверима, і це було шкідливо для здоров’я", - розповів Тампер. 

Також, за його словами, на даний момент не менше 30 депутатів поводяться шокуючим чином і потрапляють у серйозні неприємності, після чого потребують допомоги.

Сторінка для друку

Читайте по темі:

Українська оборонна промисловість отримає гроші від Великої Британії
У Британії п’ятеро кліматичних активістів отримали суворі тюремні терміни
Кір Стармер: Україна завжди буде у центрі порядку денного мого уряду
Велика Британія вимагає звільнити українських співробітників ОБСЄ, затриманих РФ
Велика Британія ввела санкції проти 11 танкерів, що перевозять російську нафту
Планує вивести гроші з України? Столична забудовниця Владислава Молчанова зареєструвала фірми у Великій Британії
Стармер дав дозвіл Україні використовувати британські ракети для ударів по Росії
Премʼєром Великої Британії офіційно став Кір Стармер
Лейбористи в Британії офіційно виграли вибори: Сунак визнав поразку
Міністри закордонних справ України та Великої Британії обговорили Формулу миру та поставки зброї в Україну

Коментарі:

comments powered by Disqus