Стало відомо, хто поїде на Євробачення 2024 від України

Стало відомо, хто поїде на Євробачення 2024 від України
Стало відомо, хто поїде на Євробачення 2024 від України

Нацвідбір на Євробачення 2024 пройшов 3 лютого. У фіналі перемогу здобув [дует Jerry Heil та Alyona Alyona з піснею “Teresa & Maria" і саме їм випаде честь представляти Україну на престижному пісенному конкурсі у Мальме.

Своєю піснею Jerry Heil та Alyona Alyona говорять про необхідність єднання між будь-ким задля добрих справ і важливих перемог. Співачки “щиро вірять в перемогу правди”, однак “в світі, сповненому шуму, ми будемо почутими лише, якщо будемо обʼєднаними і говоритимемо злагоджено".

Стало відомо, хто поїде на Євробачення 2024 від України eiqrkirtiedroz

Jerry Heil та Alyona Alyona (фото: instagram.com/thejerryheil)

“Україна стала для всього світу взірцем єднання. Ми разом сміливо подивилися в обличчя ворогові і запрацювали, як єдиний механізм. Це було так вражаюче, що увесь світ взявся нам допомагати", - говорить про трек Альона Савраненко.

Реакції людей зі всього світу на пісню вражають. Всі відзначають зокрема такі аспекти:

Читайте по темі: Трамп програв суд проти британського співака і повинен виплатити компенсацію

  • Яка українська мова гарна!

  • Воу, це пісня про Дів!

  • Ця пісня могла би стати великою в Штатах! Класний продакшн!

  • Гідна пісня і форматна. В неї є великі шанси на успіх у Євробаченні

Стало відомо, хто поїде на Євробачення 2024 від України

Jerry Heil та Alyona Alyona (фото: instagram.com/thejerryheil)

Разом з тим українці у соцмережах критикували пісню за слова "з нами мама Тереза і Діва Марія, босі, ніби по лезу, йшли по землі", бо образ Терези в історії є досить суперечливим.

З одного боку, мати Тереза - найвідоміша у світі черниця, засновниця Згромадження Місіонерок Любові, лауреатка Нобелівської премії миру 1979 року, визнана святою у католицькій церкві.

З іншого - їй закидають те, що у її численних лікарнях в антисанітарних умовах вмирали люди, а вона у той час мала великі суми пожертв, які не витрачала на нужденних, а також спілкувалася із “світовими тиранами”.

Натомість Alyona Alyona і Jerry Heil, коментуючи закиди, стверджують, що їхня пісня “не є біографічною”, а Тереза фігурує в треку як образ, а не особистість, і в пісні вона згадується виключно як символ добра.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus