У Дніпрі на концерті Вєрка Сердючка "зчепилась" з глядачем через російську мову

У Дніпрі на концерті Вєрка Сердючка "зчепилась" з глядачем через російську мову
У Дніпрі на концерті Вєрка Сердючка "зчепилась" з глядачем через російську мову

На концерті Вєрки Сердючки (сценічний образ Андрія Данилка) у Дніпрі, який відбувся в суботу, 17 серпня, сталася суперечка між артистом і глядачем. Як повідомляють місцеві пабліки, одному з відвідувачів не сподобалося, що під час виступу звучали хіти російською мовою. У відповідь Данилко заявив, що цей глядач "піде за російським кораблем".

Відео з концерту поширилось мережею, повідомляє Інформатор.

Відео з моментом суперечки розповсюдилось у соцмережах, але що саме говорив глядач, не вдалося з’ясувати. Сердючка спочатку пожартувала, помітивши ганчірку у глядача, запропонувавши їй "заткнути" рота, а потім дійсно пригрозила, що буркотливий шанувальник піде за російським військовим кораблем.

Читайте по темі: В Одесі перехожі намагалися «відбити» в поліції військовозобов’язаного

Окрім цього, інші глядачі на концерті почали лаятися матом, на що Сердючка зреагувала у своєму фірмовому стилі. Вона жартома сказала:"Кошеня, ти вже нажерлася? Якщо будеш матюкатись, тебе виведуть. Піз@а Іванівна, зараз ти вийдеш, так некрасиво, зрозуміла? Закусувати треба."

Данилко порадив жінці закусити "рибою або баличком". Однак, пізніше з’ясувалося, що і сама Сердючка не без гріха. Відповідаючи на критику в соцмережах, вона теж не втрималася і використала нецензурні слова.

"Блогери розповідають, що я не пишу пісні українською. П@здять! Вирвалося, вирвалося," – пожартував Данилко, підкресливши, що українські пісні він дійсно пише, і багато.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus