Камалія пережила клінічну смерть

Камалія пережила клінічну смерть
Камалія пережила клінічну смерть

Зірка пережила клінічну смерть. За її словами, у неї з дитинства були проблеми з нирками, які й призвели ледь не до трагічної події.

Українська співачка Камалія відверто розповіла, що лікувалася від раку і навіть пережила клінічну смерть. Про це вона розповіла в інтерв’ю ведучому Славі Дьоміну.

За її словами, чотири роки тому у неї діагностували рак молочної залози. На щастя, лікарі вчасно помітили онкологію, тож вона змогла побороти її за допомогою терапії.

Крім того, співачка також пережила у своєму житті клінічну смерть. За словами зірки, це сталося на початку 2000-х років через хворобу нирок. Після тривалої госпіталізації її стан покращився.

"У мене теж була клінічна смерть. У мене з дитинства були камені у нирках. Я продовжувала їздити на концерти. А камінь заблокував мені нирку, вона відмовила. Я два місяці пролежала в клініці. Я так намучилася", - приголомшила виконавиця.

Читайте по темі: Трамп програв суд проти британського співака і повинен виплатити компенсацію

Артистка також пригадала, що відчувала під час клінічної смерті. За словами Камалії, вона відчувала невагомість і відсутність болю, а коли прийшла до тями, то відчула сильний біль.

"Все скінчилося добре. У мене було таке відчуття, що мені не хотілося повертатися у тіло. У мене було відчуття невагомості, що нічого не болить. Просто блаженство. Був тунель і біль, коли ти повертаєшся в тіло. Я відчула таку силу, котра затягує тебе і одразу відчуваєш сильний біль. Бог мене повернув, дуже сильна енергія", - розповіла знаменитість.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus