Жінці в Канаді довелося народжувати на лавці біля лікарні

Жінці в Канаді довелося народжувати на лавці біля лікарні
Жінці в Канаді довелося народжувати на лавці біля лікарні

Охоронець через вікно показав напрямок, куди потрібно йти по невідкладну допомогу. Але в приміщення людей не впустив. Його вже відсторонили від роботи.

У канадському місті Драммондвілл (провінція Квебек) жінка народила на лавці в парку через те, що рано-вранці основний вхід лікарні виявився замкненим. Про це пише CBC.

Міністр охорони здоров’я Крістіан Дюбе назвав подію "неприйнятною".

Вагітна жінка, її чоловік і дворічний син прийшли до головного входу лікарні замість того, щоб іти у відділення невідкладної допомоги, яке розташоване дещо далі, за п’ять хвилин ходьби.

Охоронець, який перебував усередині будівлі, помітив сім’ю і рукою вказав їм напрямок, куди потрібно було йти, але двері не відчинив. І тільки коли пацієнтка попередила персонал на п’ятому поверсі, дві медсестри вибігли, щоб допомогти жінці, яка вже народжувала на лавці в парку.

У своїй заяві уряд Квебека повідомив, що триває розслідування, а охоронця вже "відсторонено від роботи за те, що він не зміг надати допомогу в цій ситуації". Чоловік більше не зможе працювати в жодній із державних установ.

Читайте по темі: Кінофестиваль у Торонто призупинив покази російського пропагандистського фільму

В охоронному агентстві Radar Sécurité, яке надає послуги лікарні, повідомили, що співробітник неправильно оцінив ситуацію. Він не помітив, що людина потребує допомоги. Представники лікарні попросили вибачення перед жінкою та її сім’єю і вжили заходів щодо роз’яснення того, що сталося.

Пояснили, що головний вхід завжди замикається на ніч із міркувань безпеки, а також що пацієнти можуть спілкуватися з персоналом через домофон.

До того ж, вирішили змінити вказівники, щоб на них було чітко видно, куди йти, коли двері замкнені.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus