Росія запустила Shahed із південного напрямку

Росія запустила Shahed із південного напрямку
Росія запустила Shahed із південного напрямку

В Україні ввечері 15 квітня пролунала повітряна тривога через російські дрони-камікадзе Shahed іранської розробки. Вона розпочалася з півдня країни.

Війська Російської Федерації вже понад 20 вечорів поспіль запускають дрони по нашій країні. Те, що загроза ударів Shahed знову є актуальною, підтвердила в Telegram пресслужба Повітряних сил Збройних сил України.

Близько 21:00 сирени пролунали в Херсонській і Миколаївській областях. Військові повідомляли, що ворожі повітряні цілі рухалися курсом на захід.

Пізніше Повітряні сили уточнили: противник запустив декілька груп Shahed. Тривога поширилася далі, на Дніпропетровську, а потім і на Кіровоградську області.

Із часм ситуація змінилася: на Дніпропетровщині пролунав відбій, але тривога "розповзлася" також на Одеську й Полтавську області.

Читайте по темі: В ЗМІ з’явилось відео, як загарбник тікав на електросамокаті від атаки українських воїнів

Військові розповіли, що дрони з Дніпропетровщини полетіли на Полтавщину, далі прямували у бік Харківщини. Група БПЛА в Одеській області летіла курсом на Вінниччину (станом на 23:15). У зв’язку з цим о 23:21 тривога пролунала також у Вінниці й області.

Тривога в Україні qhiqhhithiqrqroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus