Клопотенко вперше пояснив свою скандальну "мрію" про дівчину в клітці

Клопотенко вперше пояснив свою скандальну "мрію" про дівчину в клітці
Клопотенко вперше пояснив свою скандальну "мрію" про дівчину в клітці

Український кулінарний експерт Євген Клопотенко пояснив свої слова про "нестандартну" мрію – закрити дівчину в клітці та дивитися, як вона їсть. У новому дописі кухар зазначає, що він "фанатик своєї справи".

Як пише Клопотенко на своїй Instagram-сторінці, іноді він може бути необережний у своїх словах, адже про роботу завжди розповідає з пристрастю. "Часом можу відлітати і не подумати, як мої слова можуть сприйняти інші, і як це в принципі може звучати. А може звучати криво", –  йдеться у повідомленні.

Ресторатор додав, що він усвідомлює жахливу статистику домашнього насильства в Україні. "Одне невдале висловлювання про фантазії цього не змінить", – вважає Клопотенко.

Кулінарний експерт наголосив: згідно зі статистикою, кількість випадків домашнього насильства у 2024-му збільшилася на 36% у порівнянні з 2023 роком. "Так не має бути і ця проблема не має замовчуватися", – підсумував він.

Натомість, користувачі зазначили: "відома особистість має нести відповідальність  за те, що каже на публіку, а не виправдовуватись". "У сучасному світі, якби таке він сказав в США/Європі – одним вибаченням би не відбулось", – йдеться у коментарі. Інші ж українці підтримали Клопотенка й подякували йому за те, що він висвітлює таку соціально важливу тему на своїй сторінці.

Читайте по темі: На пункті пропуску викрили псевдомолодят

 

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus