У Києві правоохоронці викрили дві нарколабораторії

У Києві правоохоронці викрили дві нарколабораторії
У Києві правоохоронці викрили дві нарколабораторії

У Києві співробітники СБУ та Нацполіції знешкодили дві нарколабораторії. Під час обшуків правоохоронці вилучили "товару" на понад 3,5 млн грн.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ Служби безпеки України в столиці та області. Підозрюваним загрожує покарання у виглядів тривалих термінів ув’язнення.

"Служба безпеки України спільно з Національною поліцією знешкодила у Києві дві нарколабораторії. У результаті спецоперації затримано сімох учасників, серед організаторів – 35-річний киянин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за торгівлю наркотиками. Встановлено, що готовий "товар" наркоторговці збували двома каналами: перший – переправляли через поштовий сервіс, другий – продавали через систему так званих "закладок". Щомісяця зловмисники виробляли понад 50 кг психотропів", – розповіли в пресслужбі.

Вилучили  qhidquirxixuroz

Як зазначили в Службі безпеки, для замаскованого переправлення "продукції" ділки приховували його під виглядом біодобавок і відправляли виключно перевіреним "клієнтам". Для конспірації розрахунок проводився через електронний гаманець. Після транзакції покупець отримував телефоном координати схованки.

За оперативними даними, компоненти для виготовлення психотропів ввозилися з однієї з країн ЄС. За даними слідства, до організації однієї з "лабораторій" причетне подружжя киян. Вони облаштували заборонене виробництво на території домоволодіння свого спільника на Чернігівщині.

Вилучили

"Іншу нарколабораторію четверо зловмисників облаштували у квартирі в Подільському районі столиці. Правоохоронці задокументували факти безпосереднього виготовлення та збуту зловмисниками великих партій амфетаміну, мефедрону та альфа-PVP", – додали в СБУ.

Вилучили

Під час обшуків правоохоронці вилучили заборонені речовини на суму понад 3,5 млн гривень. Судом затриманим обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Сторінка для друку

Читайте по темі:

На Одещині викрили коригувальниць вогню, які готували ракетні удари
Зливав ворогу паролі проходження блокпостів: На Дніпропетровщині працівник ДСНС отримав 15 років тюрми
ЗМІ: ФДМУ продав Усть-Дунайський торговий порт компанії, яка пов’язана з проросійським бізнесменом Івановим
Автора коміксу "Пісочна людина" Ніла Геймана звинуватили у сексуальному насиллі
СБУ на Полтавщині викрила посадовців Укргаз видобування, які завдали державному бюджету мільйонних збитків
На Одещині правоохоронець допомагав чоловікам перейти через кордон до Молдови
СБУ повідомила про підозру російському полковнику Панченку: наказав ударити по музею Григорія Сковороди на Харківщині
В Одеській області затримали агентів ФСБ: прикидалися парою наречених
Судитимуть чотирьох буковинців: Продали 7 тонн прекурсору під виглядом засобу для чищення
Через недбалість інженера з технагляду збитки сягнули 2,8 мільйона гривень

Коментарі:

comments powered by Disqus