В мережі розповіли про чоловіка, якого Росія вбила ударом по Кривому Рогу

В мережі розповіли про чоловіка, якого Росія вбила ударом по Кривому Рогу
В мережі розповіли про чоловіка, якого Росія вбила ударом по Кривому Рогу

Унаслідок ракетного удару РФ по Кривому Рогу загинув співробітник компанії "Метінвест" Вадим Тімохин. Без тата російські окупанти залишили двох маленьких донечок.

Загалом російські ракети вбили 8 липня на Дніпропетровщині 11 людей, 9 липня у Кривому Розі оголошено день жалоби за безвинними жертвами Росії. Про це повідомляють місцеві пабліки та очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Криворізькі пабліки назвали ім’я одного з загиблих під час масованого удару Росії по Кривому Рогу напередодні.

"Вчорашня атака на Кривий Ріг забрала життя працівника компанії "Метінвест" Вадима Тімохина. Без батька залишились дві маленькі донечки", – пише один з них із посиланням на повідомлення колег та друзів загиблого у соцмережах.

Без батька залишились дві маленькі донечки: у мережі розповіли про чоловіка, якого РФ вбила ударом по Кривому Рогу eiqruidttiqrxroz

Окрім того, загарбники вбили ще одну співробітницю "Метінвест Бізнес Сервіс" – 43-річну Оксану Довбню-Остапенко, маму двох діток.

Без батька залишились дві маленькі донечки: у мережі розповіли про чоловіка, якого РФ вбила ударом по Кривому Рогу

Загибель двох співробітників унаслідок ворожого удару підтвердили у "Метінвесті": там ракетну атаку росіян назвали російським терактом.

"8 липня стало трагічною датою для Метінвесту. Унаслідок цинічного російського ракетного обстрілу цивільних і промислових об’єктів у Кривому Розі загинули наші колеги. Ми завжди цінували співробітників як найважливішу складову нашої великої гірничо-металургійної компанії. Сьогоднішня втрата – це величезний удар для кожного з нас. Від імені всіх метінвестівців висловлюю найглибші співчуття родинам загиблих. У цей важкий для вас час знайте, ми будемо поруч. Сім’ям загиблих і поранених співробітників компанія надасть усебічну допомогу", – зазначив генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков, висловивши співчуття родині загиблих та запевнивши: ці смерті, як і багато інших, українці росіянам ніколи не пробачать.

Загалом ракетна атака РФ по Дніпропетровщині забрала 11 життів: у місті оголошено жалобу.

"Сьогодні у Кривому Розі день жалоби за загиблими через масовану атаку ворога, яка сталася напередодні. Вся Дніпропетровщина в скорботі за жертвами терору. Загалом в області він забрав життя 11 людей. Світла їм пам’ять. Й співчуття близьким та рідним", – зазначив Лисак.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus