У ГУР розповіли, чи здатні дрони Magura уразити Кримський міст

У ГУР розповіли, чи здатні дрони Magura уразити Кримський міст
У ГУР розповіли, чи здатні дрони Magura уразити Кримський міст

Надводні безпілотні дрони Magura можуть бути використані для знищення Кримського мосту. Однак у разі ураження саме цієї цілі дрони будуть застосовуватись у комплексі з іншими типами озброєння.

Для пошкодження чи знищення Кримського мосту використовуватимуть щось глобальніше. Про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Євген Єрін.

За його словами, якщо припустити, що під атакою буде конкретно Кримський міст, то лише надводних безпілотних дрони Magura буде недостатньо.

"Якщо суто гіпотетично припустити, що таке завдання стоятиме, то тут можна сказати, що в будь-якому випадку це буде комплексне рішення, і тут застосування якогось одного виду озброєння, швидше за все, не передбачатиметься", – сказав Єрін.

Водночас він наголосив, що для знищення Кримського мосту необхідно використати щось більш глобальне із застосуванням кількох видів озброєння. При цьому представник ГУР заявив, що зараз роботи ведуться в усіх напрямках.

Читайте по темі: Окупанти атакували з безпілотників передмістя Херсона, постраждали четверо людей

"Поки якісь конкретні параметри чи можливості, якими планується наділити даний безпілотник, про них не говоритимемо. Робота ведеться інтенсивно, і я думаю, що результати будуть обов’язковими", – заявив Єрін.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що Кримський міст має бути зруйнований. За його словами, міст є зайвою інженерною конструкцією на окупованому українському півострові.

Раніше командувач Військово-морськими силами ЗСУ Олексій Неіжпапа заявив, що для звільнення тимчасово окупованого Росією Криму необхідно знищити Керченський міст. Він є ключовим логістичним об’єктом ворога.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus