ДПСУ врятували чоловіка, який ледь не потонув у Дністрі

ДПСУ врятували чоловіка, який ледь не потонув у Дністрі
ДПСУ врятували чоловіка, який ледь не потонув у Дністрі

На Вінниччині під час патрулювання державного кордону прикордонники Могилів-Подільського загону помітили чоловіка, який намагався вплав через Дністер дістатись до берега Молдови.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

"Старт був відмінним, але коли чоловік потрапив у стрімку течію, він не зміг її подолати і почав тонути. Прикордонникам Могилів-Подільського загону довелося оперативно витягати його з води на швидкісному катері", – йдеться у повідомленні.

Чоловік швидко стартонув, але потрапив у швидку течію та втрачав сили. Підпливши ближче, прикордонники витягли чоловіка з води та надали першу необхідну допомогу.

"Після надання необхідної допомоги на порушника складено адмінпротокол, тим більше, що усі необхідні документи він мав із собою, примотавши їх до тіла плівкою", – повідомили в Держприкордонслужбі.

Читайте по темі: Окупанти атакували з безпілотників передмістя Херсона, постраждали четверо людей

За спробу незаконного перетинання кордону на порушника складено протокол про вчинення правопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", справу скеровано до суду.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus