На фронті загинув військовий із Києва Олександр Маслюченко

На фронті загинув військовий із Києва Олександр Маслюченко
На фронті загинув військовий із Києва Олександр Маслюченко

На фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий із Києва Олександр Маслюченко. Життя захисника України обірвалось 13 липня.

Про це повідомили у пресслужбі Фастівської міської ради. Вічна пам’ять і слава Герою!

"Фастівська громада в скорботі. 13 липня 2024 року, боронячи Україну від ворога, загинув Захисник Маслюченко Олександр Сергійович", – ідеться в повідомленні.

Військовий народився в Криму 31 грудня 1986 року, там закінчив із відзнакою навчальний заклад, здобув спеціальність столяра. З 2001 року родина переїхала на постійне місце проживання до міста Києва. 2018 року батьки Олександра придбали будинок у селі Мотовилівка Фастівського району Київщини.

З перших днів вторгнення пішов захищати Україну: на фронті загинув військовий із Києва Олександр Маслюченко. Фото eiqduikqiqrhroz

З перших днів повномасштабного вторгнення він пішов захищати Батьківщину старшим водієм самохідного артилерійського дивізіону, мав військове звання сержанта.

Загинув Олександр Маслюченко під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність і державний суверенітет України. У Героя залишилися два сини та донька, мати Алла Володимирівна, батько Сергій Миколайович, сестричка Анна.

"Розділяємо з сім’єю біль втрати. Не пробачимо ворогу жодної загубленої душі. Поховають Героя на Байковому кладовищі в Києві", – додали в міськраді.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus