"Нам його просто дали": у Києві таксист заявив пасажирці, що Крим ніколи не був українським

"Нам його просто дали": у Києві таксист заявив пасажирці, що Крим ніколи не був українським
"Нам його просто дали": у Києві таксист заявив пасажирці, що Крим ніколи не був українським

У Києві стався черговий скандал за участю працівника служби таксі. Водій під час поїздки слухав російський шансон, а потім, під час спілкування, заявив пасажирці, що Крим ніколи не був українським, а "нам його просто дали".

Про це на своїй сторінці й соцмережі Facebook повідомила мешканка столиці Галина Морар, яка їхала у цій машині. Компанія Bolt уже встановлює обставини події.

"Ранок суботи. Їду в таксі (Bolt. – Ред.) проводити майстер-клас із родинами загиблих Героїв. З голови не йде вбивство Фаріон. Водій вмикає російський шансон. Прошу вимкнути. Він питає, а що не так. Починаю розуміти, що щось таки дійсно не так. На, здавалося б, просте запитання "Чий Крим" відповідає, що він ніколи не був українським, а "нам його просто дали"… Вийшла посеред дороги", – написала Морар.

 eiqrdiqkeiqkroz

На наданому киянкою відео можна побачити, як водій таксі, відповідаючи на запитання щодо Криму, каже, що "ні, його дали у 1956 році. Його просто дали".

У компанії Bolt повідомили, що вже відреагували на цю подію – водія було відсторонено від користування сервісом.

"Нам шкода, що клієнт отримав неприємний досвід під час поїздки з Bolt. До водія вже було вжито всіх необхідних заходів, зокрема, його було відсторонено від користування нашим сервісом. У разі будь-якого інциденту ми рекомендуємо користувачам звертатися до нашої служби підтримки через додаток. Це дозволяє нам ідентифікувати поїздку, з’ясувати деталі та вжити заходів. Ми реагуємо на кожне повідомлення і розглядаємо кожен випадок із належною увагою", – наголосили в компанії.

Читайте по темі: Проректора приватного столичного університету затримали на хабарі у $2000

У Bolt підкреслили, що регулярно інформують водіїв щодо обмеження використання музичного супроводу без згоди пасажирів, а також повного утримання від відтворення музики будь-яких російських виконавців.

"Компанія нагадує (водіям. – Ред.), що згідно зі статтею 30 Закону України №2704-VIII "Про забезпечення функціонування української мови як державної", обслуговування клієнтів компаніями повинно відбуватися державною мовою", – резюмували в пресслужбі.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus