У Керчі та Феодосії тисячі абонентів залишилися без світла

У Керчі та Феодосії тисячі абонентів залишилися без світла
У Керчі та Феодосії тисячі абонентів залишилися без світла

У тимчасово захопленому військами країни-агресора Росії Криму понад 5 тисяч абонентів залишилися без електрики. Причиною підконтрольна Кремлю "влада" півострова назвала аварію.

Зокрема без світла залишилися жителі у Керчі та Феодосії, заявив заступник так званого міністра палива та енергетики Криму Володимир Воронкін. Його слова процитували пропагандистські ресурси у понеділок, 29 липня.

За словами представника окупаційної "влади" українського Криму, у Керчі знеструмлено 9 трансформаторних підстанцій, у Феодосії – 14. Воронкін стверджує, що аварійні бригади вже розпочали відновлювальні роботи.

Напередодні місцеві ЗМІ повідомили, що Феодосія та частина Білогірського району захопленого росіянами Криму частково знеструмлені. Повідомлялося, що причина – "технологічні порушення в мережах "Крименерго".

Раніше у багатьох районах Криму сталися аварійні відключення світла. Частково було знеструмлено Ялту, Євпаторію, Алушту, Сімферополь. Як повідомив призначений Москвою "глава" Криму Сергій Аксьонов, відключення електроенергії нібито пов’язане з аномально спекотною погодою.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus