Американського актора Майкла Медсена затримали за домашнє насильство

Американського актора Майкла Медсена затримали за домашнє насильство
Американського актора Майкла Медсена затримали за домашнє насильство

Американського актора Майкла Медсена, видомого зокрема за фільмами Квентіна Тарантіно «Скажені пси» та «Вбити Білла», затримали.

Про це повідомляє видання Independent.

65-річного актора звинувачують у домашньому насильстві щодо його дружини ДеАнни Морган. Правоохоронців викликала саме вона та пожалілась, що Медсен «штовхнув її та вигнав з дому».

«Це були суперечки між Майклом та його дружиною, які, як ми сподіваємося, вирішаться позитивно для них обох», – прокоментував інцидент представник актора.

Медсена затримали о 01.40 ночі, але згодом відпустили після внесення застави у розмірі 20 тис доларів. Його дружина ще не коментувала ситуацію.

Читайте по темі: Зірка Голлівуду Майкл Дуглас розповів, що його розлютило у Києві

Це не перший арешт у житті Майкла. Його уже затримували за жорстоке поводження з дитиною та двічі за водіння у нетверезому стані.

Майкл Медсен найбільш відомий завдяки фільмам Квентіна Тарантіно, він знімався у фільмах «Скажені пси», «Вбити Білла» та «Мерзенна вісімка». Також він зіграв у таких відомих стрічках як «Тельма та Луїза», «Звільніть Віллі», «Доні Браско», «Місто гріхів» тощо. Загалом його фільмографія налічує більш ніж у 170 фільмах.

ДеАнна Морган є його третьою дружиною. Вони одружені з 1996 року та мали трьох дітей. Їх 26-річний син наклав на себе руки у січні 2022 року.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus