ВАКС заарештував майно посадовця ДМС та його родичів у Києві

ВАКС заарештував майно посадовця ДМС та його родичів у Києві
ВАКС заарештував майно посадовця ДМС та його родичів у Києві

Вищий антикорупційний суд наклав арешт на майно начальника управління організації запобігання нелегальній міграції Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у Києві та Київській області Андрія Донскова та його родичів.

Таке рішення 7 серпня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як вказується, прокурор САП подав позов про визнання необґрунтованими активи Донскова та його родичів, а також цивільну конфіскацію цього майна. Йдеться про дві квартири в Києва та Харкові, а також три автівки. Суд просив накласти арешт на автомобілі Audi A6 2014 року випуску і Volkswagen Golf 2020 року випуску, а також три квартири.

«Заяву прокурора САП про забезпечення позову до подання позовної заяви державою Україна до відповідачів, а саме: (Андрія, Наталії і Тетяни Донскової, Сергія та Людмили Бондаренко – ред.) про визнання необґрунтованими активів та їх стягнення в дохід держави, задовольнити. Накласти арешт на активи, які є предметом спору... Накласти арешт на інші активи відповідачів, які відповідають вартості необґрунтованих активів», – йдеться в рішенні.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus