РФ за добу втратила ще шість населених пунктів Курщини

РФ за добу втратила ще шість населених пунктів Курщини
РФ за добу втратила ще шість населених пунктів Курщини

Українські військовослужбовці продовжують операцію в Курській області, просуваючись углиб російської території. Протягом доби 17 серпня країна-агресорка РФ втратила ще щонайменше шість населених пунктів.

Зі свого боку ЗСУ продовжують наближатися до ключової артерії регіону. Про це повідомляє військовий Петро Шуклінов у своєму Telegram-каналі.

Наразі найактивніші бої тривають у Глушківському районі. Більшість району, зокрема адміністративний центр Глушково, відрізані від Росії після знищення мостів через річку Сейм. При цьому в оточенні в Глушківському районі опинилися кілька тисяч російських військових.

"Єдина можливість для них врятуватися – здати прикордонні пункти, військові бази та склади, військову техніку та пішки залишити відрізаний район", – повідомив український військовий.

Крім того, частина російських окупантів уже втекла з прикордонного району поблизу населеного пункту Тьоткіно. При цьому Глушківський район з адміністративним центром Глушково, ймовірно, стане другим великим опорним пунктом ЗСУ після Суджі.

Читайте по темі: Розробив "бліцкриг" для захоплення Харкова: СБУ оголосила підозру генералу РФ Степаніщеву

"ЗСУ продовжують битись в адміністративних межах міста Коренево. Оточення міста посилюється. В Коренево так само очікується жест доброї волі. Але там ситуація набагато складніша – великі резерви росіян підійшли та тримаються за місто зубами і руками", – йдеться у повідомленні.

Шуклінов опублікував карту боїв у Курській області, але зазначив, що вона створена відповідно до заяв ворога. Тому лінії не означають контроль ЗСУ над регіоном – це лише умовне позначення територій, де, згідно із заявами ворога, йдуть бойові дії.

РФ за добу втратила ще шість населених пунктів Курщини, ЗСУ наближаються до ключової артерії регіону qhiqqhiqekiuxroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus