В Іспанії невідомий напав на дітей на футбольному полі: є жертва

В Іспанії невідомий напав на дітей на футбольному полі: є жертва
В Іспанії невідомий напав на дітей на футбольному полі: є жертва

В одному з містечок іспанської провінції Толедо невідомий хлопець у масці та з ножем, напав на дітей на футбольному полі. В результаті інциденту загинула дитина.

Про це повідомляє El Pais.

Як повідомила урядова делегація в Кастилії-Ла-Манчі, 11-річний Матео помер після того, як молодий чоловік у масці поранив його гострим предметом під час гри на футбольному полі в місті Мосехон у Толедо.

За попередніми даними, Матео грав з іншими дітьми на міському футбольному полі, яке розташовано на околиці міста, поруч із десятками односімейних будинків, коли напав агресор, який був у масці.

Після нападу нападник втік з місця події.

За даними Цивільної гвардії, ймовірним злочинцем є молодий чоловік віком від 16 до 17 років, який увійшов до приміщення в капюшоні та завдав неповнолітньому кілька ножових поранень.

Матео був добре відомим хлопцем у Мосехоні, містечку з 5000 мешканців. Його родина керує однією з найпопулярніших пекарень у місті.

Читайте по темі: Поліція встановила особу, яка кинула гранату на футбольний майданчик у столиці

Родичі хлопця впали перед дверима Спортивного центру після того, як почули новини.

Міська рада Мосехона оголосила триденну офіційну жалобу. Президент Кастилії-Ла-Манчі Еміліано Гарсія-Паж заявив, що "шокований" подією та висловив співчуття родині загиблого хлопчика.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus