Всі новини за 2022-11-24

421
У Новій Каховці після "привіту" окупантам від ЗСУ спалахнула потужна пожежа, в місті частково зникло світло
Увечері, 24 листопада, Збройні сили України завдали удару по дислокаціям російських окупантів у Новій Каховці Херсонської області. Після "привіту" на місці удару спалахнула потужна пожежа, а в місті частково зникло світло.
413
Україна отримає грант на $4,5 мільярди від Світового банку
Україна отримає грант на 4,5 мільярди доларів від Світового банку. Міністр фінансів Сергій Марченко підписав відповідну угоду з регіональним директором фінансової організації у справах Східної Європи Арупом Бенерджі.
190
Зеленський про обмін 50 військових: зробимо все, щоб повернути кожного
Президент Володимир Зеленський висловився про звільнення 50 військових із російського полону в рамках обміну 24 листопада. Глава держави наголосив, що українська сторона робить все можливе, щоб повернути всіх, кого утримують окупанти.
505
Потужності на Київ дуже мало, але її кожну годину з’являється більше, - YASNO
Генеральний директор енергетичної компанії Yasno Сергій Коваленко прокоментував стан енергосистеми столиці. За його даними, зараз у Києві дуже мало потужностей.
317
Зеленський заявив про підготовку додаткових рішень для збереження зв’язку в Україні
Президент Володимир Зеленський 24 листопада провів засідання Ставки, під час якого були детально проаналізовані питання енергетики та зв’язку.
455
Зеленський анонсував вагомі новини для України
Російська Федерація вдається до масованих обстрілів України через власну деградацію та бажанням помститись. Президент Володимир Зеленський анонсував вагомі новини для нашої країни.
454
У Мінцифри розповіли, у яких областях поступово відновлюється мобільний зв’язок
Стільниковий зв’язок в Україні поступово відновлюється. Найкраща ситуація із роботою базових станцій склалася у Вінницькій, Закарпатській, Львівській, Рівненській, Сумській, Черкаській та Чернівецькій областях.
439
"Ми нікого не вбиваємо": Лукашенко зробив грубу заяву про війну в Україні
Лідер білоруського режиму Олександр Лукашенко заявив, що війська Білорусі не беруть участі у війні проти України, бо цим вони зроблять лише гірше та не вирішать конфлікту.
426
Киян через відсутність світла про повітряну тривогу повідомлятимуть поліція за гучномовцями
У Києві в умовах відсутності світла поліцейські сповіщатимуть про повітряну тривогу за допомогою гучномовців. Крім того, Нацполіція нагадує, що у відділеннях поліції Києва можна зарядити телефони та зігрітися.
221
Байден підтвердив, що у США обговорюють запровадження ліміту цін на нафту з Росії
Влада Сполучених Штатів Америки продовжує обговорювати питання запровадження ліміту цін на російську нафту.
328
ЧС-2022: Збірна Бразилії завдяки шедевру Рішарлісона впевнено обіграла Сербію
Дубль форварда лондонського Тоттенхема Рішарлісона забезпечив національній команді Бразилії комфортний рахунок за підсумками двобою зі збірною Сербії на груповому етапі катарського Мундіалю.
213
Зеленський назвав області, в яких найскладніша ситуація з електрикою та водопостачанням
В Україні цілий день тривають відновлювальні роботи, проте станом на вечір ще 15 областях країни є проблеми з водопостачанням та електрикою.
570
"Йому простіше – він не страждає": Лукашенко зганьбився заявою про незадоволених Зеленських українців
Самопроголошеному президенту Білорусі Олександру Лукашенку раптом здалося, що українці нібито "невдоволені Зеленським" через те, що їм доводиться сидіти без світла.
640
Світла може не бути від 12 години до 7 днів: уряд розробив 3 сценарії блекауту
Російські окупанти іноді обстрілюють об’єкти критичної інфраструктури України. Вони хочуть залишити українців без світла, води та тепла, щоб змусити владу сісти за стіл переговорів із Росією.
411
Українки вперше програли у кваліфікації Євробаскета-2023
Жіноча збірна України поступилась Литві 62:81 у виїзному матчі відбору на Євробаскет-2023.