Всі новини за 2022-12-19

453
Маска запросили до Європарламенту надати свідчення щодо політики Twitter
Голова Європарламенту Роберта Мецола запросила американського підприємця, власника Twitter Ілона Маска надати роз’яснення щодо політики його соцмережі.
479
"Роблять свій імідж": Світан звинуватив політиків у хейті "Пташки" з Азовсталі
Звільнена з російського полону українська парамедик Катерина Поліщук, яка більше відома за своїм позивним Пташком, опинилася під хвилею хейту.
410
У керівництві Facebook працюють десятки колишніх співробітників ЦРУ, ФБР та інших силових відомств США – ЗМІ
У керівництві Facebook працюють десятки колишніх співробітників ЦРУ, ФБР, Міноборони, АНБ та інших силових відомств США.
208
Енергетики заявили, що у Києві вистачає електроенергії лише для 20% населення
Гендиректор YASNO Сергій Коваленко повідомив про те, що тривалі відключення світла у Києві – це реальність, оскільки електроенергії у місті вистачає лише для п’ятої частини споживачів.
299
Екс-президента США Дональда Трампа звинуватили одразу у 4 кримінальних злочинах, — WP
Спеціальний комітет Палати представників, який розслідує штурм Капітолію 6 січня 2021 року, звинуватив колишнього президента Дональда Трампа у 4 злочинах.
553
Росія та Китай проведуть спільні військово-морські навчання в Тихому океані, - WSJ
Росія проведе спільні військово-морські навчання з Китаєм, щоб компенсувати свою ізоляцію, в якій вона опинилася через санкції Заходу.
362
Поїхав до резиденції Лукашенка: Путін вирішив не відлітати з Білорусі одразу після переговорів, — ЗМІ
Президент Росії Володимир Путін після переговорів із білоруським політиком Олександром Лукашенком у Мінську не поїхав до аеропорту. Замість того, щоб одразу повернутися до Москви, російський лідер вирішив відвідати резиденцію Лукашенка поряд із білоруською столицею.
640
На кордоні Болгарії затримали двох українок, які намагалися провезти 12 кіло золота у спідній білизні
На кордоні Болгарії затримали двох українок, які намагалися провезти через прикордонний пункт Лісово 12 кг золота у спідній білизні.
518
"Єдина Росія" планує заборонити росіянам окремих спеціальностей, що поїхали, працювати віддалено
У РФ пропрезидентська партія Єдина Росія підготувала законопроект, який забороняє росіянам, що поїхали, працювати віддалено за деякими спеціальностями. Перелік таких спеціальностей, згідно із законопроектом, визначить уряд.
356
Вбивця Михайла Круга виявив бажання відправитись воювати до України у складі ПВК "Вагнер"
Співучасник вбивства співака Михайла Круга Олександр Агєєв попросив відправити його на війну до України у складі ПВК Вагнер.
287
США ще не передали Україні жодної одиниці зброї за ленд-лізом, допомога йде за іншими програмами - МЗС
США на даний момент не передали Україні жодної одиниці зброї за ленд-лізом, а передають військову допомогу за іншими програмами.
196
Податкова виявила порушень на АЗС майже на 300 млн грн
З січня по листопад 2022 року співробітники Державної податкової служби України перевірили у різних областях 919 АЗС.
607
Україна отримає ЗРК SAMP/T: як вони допоможуть у боротьбі з окупантами
Скільки саме таких ЗРК отримає наша країна – поки що не відомо. Також ще не відомо, коли саме вони з’являться на озброєнні ЗСУ.
273
Британська розвідка роз’яснила жорстоку тактику ПВК "Вагнера" під Бахмутом
Російська військова компанія Вагнер продовжує відігравати важливу роль у боях на виснаження довкола міста Бахмут Донецької області. В останні місяці воно розробило наступальну тактику, щоб використати велику кількість завербованих ним погано навчених засуджених.
240
"Щось буде": терорист Гіркін злякався, що Україна може вдарити по Москві на Новий рік
Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) злякався, що Україна може завдати удару по столиці РФ Москві. Він передбачає атаку на Новий рік.