Українські морпіхи знищили декілька ворожих вантажівок на трасі Олешки - Нова Каховка, - Братчук

Українські морпіхи знищили декілька ворожих вантажівок на трасі Олешки - Нова Каховка, - Братчук
Українські морпіхи знищили декілька ворожих вантажівок на трасі Олешки - Нова Каховка, - Братчук

Українські морські піхотинці під час рейдових операцій у Херсонській області знищили кілька військових вантажівок окупантів на трасі Олешки - Нова Каховка. Вантажівки мали забезпечити росіян боєкомплектом. ЗСУ продовжують порушувати логістичні шляхи ворога на лівому березі річки Дніпро.

Про це заявив речник голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає "Еспресо".

Рейд бійців 501-го окремого батальйону морської піхоти було проведено напередодні.

"Це надзвичайно важка робота, є втрати. Але ці вантажівки мали забезпечити противника і боєкомплектом, а тепер вони знищені повністю", - зазначив Братчук.

За його словами, саме порушення логістичних шляхів загарбників є одним із завдань українських захисників на лівому березі річки Дніпро на Херсонщині. Так, ведуться рейдові, розвідувально-диверсійні дії, які завдають ураження російському війську і в особовому складі, і у бойовій техніці.

Читайте по темі: Правоохоронці викрили ділків, які заробляли на послугах сервісних центрів МВС

"Треба дуже обережно ставитись про інформування про лівий берег, проте про те, що можна говорити - ми говоримо. Ці події відбуваються і продовжуватимуться найближчим часом", - зауважив Братчук.

Також речник розповів, що населений пункт Кринки "фактично на сьогоднішній день не існує", тому що окупанти намагаються знищити плацдарми, які утримують українські морські піхотинці.

"Важкі бої продовжуються. Противник максимально застосовує все, що має для вогневого ураження, у тому числі й авіаційне озброєння, але наші позиції утримуються", - наголосив він.

Братчук додав, що нині також відбувається контрбатарейна боротьба не лише правого берега з лівим, а вже "і плацдарми лівого берега можуть відповідати ворогу". 

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus