Французького актора Жерара Депардьє знову звинувачують у сексуальних домаганнях

Французького актора Жерара Депардьє знову звинувачують у сексуальних домаганнях
Французького актора Жерара Депардьє знову звинувачують у сексуальних домаганнях

Французький актор Жерар Депардьє зіткнувся з черговою скаргою на сексуальне насильство, цього разу від декораторки, який стверджує, що він обмацував її під час зйомок у 2021 році.

Про це повідомляє ABC News.

У скарзі до паризької прокуратури 53-річна декораторка стверджує, що Депардьє схопив її  та "мацав за талію, живіт і груди" під час зйомок фільму "Зелені віконниці" (Les Volets verts).

За словами Карін Дюрр’є Дьєболт, адвоката постраждалої, це відбувалося при свідках і саме їх втручання дозволило зупинити Депардьє.

Звинувачення з’явилися після того, як французька акторка Джудіт Годреш закликала кіноіндустрію Франції "поглянути правді в очі" щодо сексуального насильства та фізичного насильства. Свій заклик вона озвучила під час прямої трансляції в п’ятницю церемонії вручення премії "Сезар", французького аналога "Оскару".

Читайте по темі: ISW: Путін применшує оперативні наслідки української операції в Курській області

Годреш, яка нещодавно звинуватила двох режисерів у зґвалтуванні та сексуальному насильстві, коли вона була підлітком, засудила французьке кіно за його мовчання щодо зловживань у цій галузі.

Адвокати Депардьє, як і сам актор, наразі жодних коментарів щодо звинувачень не надавали.

Як відомо, Жерара Депардьє звинуватили у домаганнях, обмацуванні або сексуальному насильстві десятки жінок. У 2020 році йому висунули попередні звинувачення у зґвалтуванні та сексуальному насильстві після звинувачень акторки Шарлотти Арноулд.

Тоді Депардьє заперечував провину.

Депардьє довгий час вважався національною іконою Франції. Він був міжнародним послом французького кіно та отримав міжнародну популярність кількома ролями в Голлівуді.

Також Депардьє активно підтримує зв’язки з російським президентом Володимиром Путіним. 5 січня 2013 року Жерар Депардьє навіть отримав російський паспорт. Крім того, він регулярно відвідував Росію та проводив зустрічі з її політичним керівництвом. Також Депардьє їздив у Грозний у гості до Рамзана Кадирова.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus