Лукашенко захотів, щоб білоруські журналісти займались пропагандою

Лукашенко захотів, щоб білоруські журналісти займались пропагандою
Лукашенко захотів, щоб білоруські журналісти займались пропагандою

Олександр Лукашенко заявив, що білорусів не потрібно годувати казками про незалежні ЗМІ та демократичні цінності, адже насправді їх немає.

В Білорусі потрібно посилювати пропаганду та ідеологічну роботу і цим повинні займатись молоді журналісти. Про це під час форуму медійної спільноти заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

"Треба посилювати пропаганду і контрпропаганду, ідеологічну роботу. Хочу, щоб молоді журналісти це засвоїли. Не потрібно соромитися таких слів і понять. Чи на Заході їх немає? Просто назвали іншим словом — піар, тобто робота з громадською думкою. Суть одна. От нехай і працюють із громадською думкою на своїй територіїʼ, — сказав Лукашенко.

Він наголосив, що білорусів не потрібно годувати казками про незалежні ЗМІ та демократичні цінності, адже насправді їх немає.

"Ми ж бачимо, як вони кидають у в’язниці своїх журналістів, закриваючи медіа і переслідуючи кожного, хто посмів не погодитися з політикою і діями влади", — зазначив Лукашенко.

Лідер Білорусі також заявив, що ні в США, ні в Євросоюзі, ні в Україні немає незалежних ЗМІ, а якщо з’являються і критикують владу, то їх одразу ув’язнюють.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus