Байден визнав, що ледь не заснув під час дебатів

Байден визнав, що ледь не заснув під час дебатів
Байден визнав, що ледь не заснув під час дебатів

Президент США пояснив свій поганий виступ зміною часових поясів після двох закордонних поїздок на початку червня.

Американський президент Джо Байден визнав, що його виступ під час дебатів із Дональдом Трампом був не найкращим, пояснивши це зміною часових поясів після закордонних поїздок. Про це пише Reuters в середу, 3 липня.

Виступаючи на передвиборчому заході в Макліні (штат Вірджинія), Байден визнав, що дебати проти колишнього президента Дональда Трампа, його конкурента від Республіканської партії, пройшли не дуже добре.

"Я провів не найкращий вечір. Річ у тому, що я зробив дурницю. Я вирішив подорожувати світом кілька разів, пройшовши приблизно 100 часових поясів до дебатів. Не послухав свою команду, і коли повернувся, то ледь не заснув на сцені. Це не виправдання, це пояснення", - сказав він.

Минулого місяця Байден відвідав Францію та Італію під час двох окремих поїздок протягом двох тижнів. Після саміту G7 в Італії він вночі вилетів до США, щоб взяти участь у зборі коштів в Лос-Анджелесі перед поверненням до Вашингтона наступного дня. Потім Байден провів шість днів у Кемп-Девіді, готуючись до дебатів 27 червня.

Читайте по темі: Девід Прессман про візит Орбана до Путіна: "Йдеться не про "мир", а про вигоду"

У Білому домі провальні дебати Байдена пояснили застудою президента. Водночас під час збору коштів американський лідер не згадував про хворобу.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus