"Свято року" у Мумбаї: як проходить весілля найбагатшого нареченого Індії

"Свято року" у Мумбаї: як проходить весілля найбагатшого нареченого Індії
"Свято року" у Мумбаї: як проходить весілля найбагатшого нареченого Індії

У Мумбаї розпочалося довгоочікуване триденне весілля 29-річного мільярдера Ананта Амбані, сина найбагатшої людини Індії – Мукеша Амбані – та його обраниці Радхіки Мерчант. У перший же день на церемонії засвітилися знаменитості з усього світу, які віддали данину традиціям та вбралися в індійські образи.

У суботу, 13 липня, закохані влаштують вінчання, проте на момент написання статті фото з церемонії ще не опублікували. Oboz.ua розповість та покаже, як розпочалося святкування.

Що відомо про церемонію

Торжество відбудеться в конференц-центрі Jio World та в особняку Амбані, який має 27 поверхів. Як пише The Guardian, триденне святкування обійдеться сімʼї в 600 млн доларів, що складає всього 0,5% від статків Амбані.

 eiqrkiteiqddroz

Ходять чутки, що Мумбаї прийме сотні приватних літаків, які привезуть зірок, мільярдерів і політиків із усього світу. Рух у місті на цей час майже повністю перекриють. Журналісти називають свято кохання сина мільярера поєднанням "Оскара" та королівського весілля. Цікаво, що сімʼю Амбані в країні називають "індійськими Віндзорами".

Поговорюють, що, крім запрошених гостей із Голлівуду, на святі виступлять зірки зі світовими іменами, такі як Адель, Лана Дель Рей і Дрейк.

Наречена припливла до коханого на човні в формі лебедя під захоплені вигуки гостей. На святі було багато танців, музики та розкоші.

Хто запрошений на весілля

Як пишуть ЗМІ, прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді ненадовго завітає на святкування, хоча офіційно його немає в списку гостей. Також згадуються імена колишніх прем’єр-міністів Великої Британії Бориса Джонсона та Тоні Блера.

Серед тих, кого вже встигли сфотографувати папараці: світська левиця Нікі Хілтон, співак AP Dhillon, актриса Юлія Вантур, Кім Кардашʼян і Хлоя Кардашʼян, актриса Пріянка Чопра та її чоловік-співак Нік Джонас, реслер і актор Джон Сіна та інші.

Усі вони для церемонії підібрали індійські сарі та традиційні костюми, зшиті іменитими дизайнерами.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus