Компанія Meta зняла всі обмеження а акаунтів Трампа у Facebook та Instagram

Компанія Meta зняла всі обмеження а акаунтів Трампа у Facebook та Instagram
Компанія Meta зняла всі обмеження а акаунтів Трампа у Facebook та Instagram

Компанія Meta оголосила про скасування всіх запроваджених раніше обмежень щодо облікових записів Дональда Трампа у Facebook та Instagram.

Про це повідомляє The Guardian.

Облікові записи Дональда Трампа у соціальних мережах Facebook та Instagram відтепер обмежені лише стандартними правилами для користувачів. Компанія Meta скасувала додаткові "запобіжники", які застосовувалися до сторінок експрезидента після штурму Капітолія 6 січня 2021 року.

Після відновлення в січні 2023 року облікові записи Трампа підлягали суворішим покаранням, ніж інші користувачі Meta, включаючи "замороження" облікових записів і обмеження реклами, якщо він порушував правила компанії.

У Meta зазначили, що жоден з офіційних облікових записів Трампа в Instagram або Facebook не порушував політику компанії протягом періоду його обмежень, що означало, що його облікові записи ніколи не викликали цих санкцій.

Читайте по темі: Посилено комендантську годину в Курахівці та Гірнику на Донеччині

Як зазначається, корпорація Марка Цукерберга "відчуває відповідальність за те, щоб американські громадяни мали можливість слухати політичні висловлювання кандидатів у президенти на рівних умовах".

При цьому у компанії нагадали, що каратимуть будь-кого за використання мови ворожнечі чи підбурювання до вчинення насильницьких дій. Щодо Трампа за такі порушення буде застосовано звичні короткочасні відсторонення замість триваліших.

Верховний суд США 1 липня постановив, що кандидат у президенти Дональд Трамп може претендувати на імунітет від кримінального переслідування у справі про штурм Капітолія.

 

Сторінка для друку

Читайте по темі:

В Україні сьогодні графіки відключення світла почнуть діяти пізніше
Білий дім заперечив, що США блокують запит Британії на використання Україною Storm Shadow для ударів по РФ, - The Telegraph
Вибори в США: Гарріс має 48% підтримки серед американців, Трамп - 41%
Британська розвідка пояснила блокування у Росії месенджера Signal
"Укренерго" попередило про відключення світла завтра
Британія з початку війни демонструвала лідерство, але ситуація уповільнилась, - Зеленський
Відключення світла на завтра не плануються, - "Укренерго"
Британія не може дозволити Україні бити далекобійними ракетами Storm Shadow по Росії через позицію США, – The Times
США місяць не дають "зелене світло" на удари ЗСУ по Росії ракетами Storm Shadow, - The Times
"Ми хронічно недооцінювали їхню лють", - Борис Джонсон закликав дозволити ЗСУ бити далекобійними ракетами по території РФ

Коментарі:

comments powered by Disqus