"Свято року" у Мумбаї: запрошені Борис Джонсон, Девід Бекхем та Ріанна

"Свято року" у Мумбаї: запрошені Борис Джонсон, Девід Бекхем та Ріанна
"Свято року" у Мумбаї: запрошені Борис Джонсон, Девід Бекхем та Ріанна

У суботу, 13 липня, Анант Амбані, молодший син Мукеша Амбані, найбагатшої людини Азії, одружився з Радхікою Мерчант.

Багато хто назвав це весілля весіллям року. На ньому були присутні світові знаменитості, бізнес-магнати та політики.

Про це повідомляє AP.

 qhiqqkiqheixxroz

Весільні ритуали, включаючи обмін вінками та обхід навколо священного вогню, розпочалися у п’ятницю та завершилися за північ.

Читайте по темі: Росія таємно закуповує підсанкційні товари в Індії після обмежень з боку Китаю, - FT

Урочистості з нагоди весілля пройшли Мумбаї в Jiom World Convention Centre, що належить Амбані, а також в їх сімейному будинку. Шлюб став кульмінацією місяців весільних заходів, на яких виступили такі поп-зірки, як Ріанна та Джастін Бібер.

Чотириденні весільні урочистості розпочалися у п’ятницю з традиційної індуїстської весільної церемонії та продовжаться грандіозним прийомом, який триватиме до кінця тижня. До списку гостей увійшли колишні прем’єр-міністри Великобританії Тоні Блер та Борис Джонсон, Адель, Лана Дель Рей, Дрейк та Девід Бекхем, повідомляють місцеві ЗМІ.

Телевізійні канали новин показали таких гостей, як сестри Кардаш’ян, а також професійний рестлер і голлівудський актор Джон Сіна.

Сестри Кардаш’ян в п’ятницю прокотилися на моторикші по вулицях Мумбаї, перш ніж приєднатися до весільної церемонії.

Гості були одягнені у традиційний одяг від провідних індійських модельєрів.

Батько нареченого, Мукеш Амбані, є дев’ятою найбагатшою людиною у світі, його статки за даними Forbes оцінюються в 116 мільярдів доларів. Він найбагатша людина в Азії. Його Reliance Industries — це конгломерат із річним доходом понад 100 мільярдів доларів, до сфери інтересів якого входять нафта, газ, телекомунікації та роздрібна торгівля Сім’я Амбані володіє, серед інших активів, 27-поверховим сімейним комплексом у Мумбаї вартістю $1 млрд. Будівля містить три вертолітні майданчики, гараж на 160 автомобілів та приватний кінотеатр.

Наречений, 29-річний Анант, займається розширенням відновлюваної та зеленої енергії у компанії батька. Він також керує центром порятунку тварин. Наречена, Радхіка Мерчант, якій також 29 років, є дочкою фармацевтичного магната Вірена Мерчанта та директором з маркетингу його компанії Encore Healthcare.

У березні вони влаштували триденну передвесільну вечірку для Ананта, на якій були присутні 1200 гостей, включаючи колишніх світових лідерів, технологічних магнатів і мегазірок Боллівуду, а також пройшов виступ Ріанни.. На заході також були присутні мільярдери Марк Цукерберг та Білл Гейтс.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus