У Сербії заявили, що застрелили нападника на поліцейського

У Сербії заявили, що застрелили нападника на поліцейського
У Сербії заявили, що застрелили нападника на поліцейського

Міністр внутрішніх справ Сербії Івиця Дачич заявив, що косовського албанця, підозрюваного у вбивстві сербського прикордонника напередодні, ліквідували після переслідування.

Його слова цитує портал Balkan Insight.

За словами Дачича, підозрюваний у вбивстві сербського прикордонника – Фатон Хайрізі – перебував в околицях міста Лозниця на заході Сербії, де сталась стрілянина. Його впізнав на знімку поліції місцевий житель.

Голова сербського МВС додав, що Хайрізі переховувався біля річки біля кордону й намагався переправитись через кордон із Боснією і Герцеговиною.

"Коли підійшла поліція, він вистрілив, поліція зробила два постріли, він почав тікати. Він випустив дев’ять куль. Поліція його ліквідувала, він не збирався здаватися. Він жорстокий і завзятий злочинець, це вже п’яте або шосте вбивство, яке він скоїв", – додав Дачич.

Читайте по темі: В Одесі чоловік влаштував стрілянину на вулиці та втік з місця злочину

У справі затримали ще кількох людей, зокрема подружжя сербів, причетних до переховування Хайрізі.

Про інцидент стало відомо напередодні. Чоловік убив офіцера сербської прикордонної поліції Ніколу Крсмановича і поранив ще одного в четвер біля Лозниці, що поблизу сербсько-боснійського кордону.

За даними сербської поліції, двоє поліцейських зупинили автомобіль біля кордону з Боснією, і коли вони проводили звичайну перевірку, пасажир, якому наказали вийти, почав стріляти. Він убив Крсмановича і поранив ще одного офіцера.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus