Малювали графіті: в Одесі в закинутій будівлі дитина впала з висоти та загинула

Малювали графіті: в Одесі в закинутій будівлі дитина впала з висоти та загинула
Малювали графіті: в Одесі в закинутій будівлі дитина впала з висоти та загинула

В Одесі, у закинутій будівлі санаторію "Куяльник", 13-річна дівчинка під час малювання на стінах впала між сходами з величезної висоти – поліцейські кажуть, що дитина загинула на місці.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, трагедія сталася вчора на території Пересипського району міста. 

Попередньо встановлено, що дві 13-річні жительки Одеси приїхали погуляти до одного з санаторіїв. Дівчата піднялись сходами закинутого комплексу, де малювали фарбами на стінах між чотирнадцятим та п’ятнадцятим поверхами. Одна з дівчат вирішила помилуватися своїм малюнком, зробила крок назад, не втрималась і впала в проміжок між сходами.

Йдеться, що про трагедію правоохоронцям повідомили батьки подруги загиблої. На місце події одразу ж прибули поліцейські, рятувальники, та медики.

"На жаль, врятувати дівчинку не вдалося, вона загинула на місці події", - запевняють у поліції. 

Читайте по темі: У Дніпрі поліціянт уник покарання за хабарництво

Дівчинка померла через падіння з висоти / фото Національна поліція qhidqkiqetiqtzroz

Зазначається, що родина загиблої раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла. Зі слів батьків, донька відпросилась погуляти з подругою та була постійно на звʼязку. Близько 18:00 вона повідомила матері, що вже збирається додому, однак через годину перестала відповідати на дзвінки.

Тіло загиблої правоохоронці направили на експертизу. Попередньо, смерть дитини настала від травм в результаті падіння з висоти. 

За фактом загибелі дівчинки розпочато провадження за ч. 2 п. 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою "нещасний випадок". Поліцейські встановлюють повні обставини трагічної події. Слідство триває.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus