Життю постраждалих у ДТП в Польщі українців нічого не загрожує, - генконсул Токар

Життю постраждалих у ДТП в Польщі українців нічого не загрожує, - генконсул Токар
Життю постраждалих у ДТП в Польщі українців нічого не загрожує, - генконсул Токар

Життю постраждалих у ДТП, що трапилася у суботу вранці на заході Польщі, не загрожує небезпека.

Про це розповів генконсул України у Вроцлаві Юрій Токар.

"Станом на зараз життю українців, які постраждали в цьому ДТП, нічого не загрожує, їх стан оцінюється як стабільний", - підкреслив Токар.

За його словами, більшість постраждалих буде виписано з лікарень упродовж тижня. Лише одна особа старшого віку потребуватиме тривалішого лікування.

Генконсул повідомив, що в мікроавтобусі Renault на українській реєстрації, який прямував з України до Німеччини, крім 28-річного водія, перебували ще вісім осіб, зокрема дві родини. В одному випадку йдеться про мати з двома дітьми, в іншому – про мати з дитиною і племінницею. Крім того, в мікроавтобусі ще їхали дівчина і жінка старшого віку.

Читайте по темі: У всіх пунктах пропуску на українсько-польському кордоні стався збій

Постраждалі в результаті ДТП потрапили до кількох лікарень Любуського та Великопольського воєводств на заході Польщі, зокрема у містах Гожув Великопольський, Зелена Гура і Новий Томишль.

Токар повідомив, що українські консули перебувають у контакті як з постраждалими, так і з їхніми родинами. Зокрема, чоловіки двох українок, які їхали з дітьми, зараз прямують до Польщі з ФРН.

За його інформацією, причини ДТП наразі з’ясовує поліція. Відомо, що водій, який зараз також перебуває в лікарні, був тверезий.

Генконсульство тримає справу ДТП і постраждалих на особливому контролі.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus