Всі новини за 2023-10-07

433
Нетаньягу обіцяє задіяти всю міць армії Ізраїлю на знищення ХАМАСу
Ізраїль пустить у дію всю міць своєї армії, щоб знищити терористичне угруповання ХАМАС. Ізраїльські війська відбили більшість захоплених сьогодні бойовиками територій Ізраїлю.
570
На Вінниччині через пожежу загинули діти
На Вінниччині сьогодні, 7 жовтня, через пожежу загинули двоє дітей, ще трьох було врятовано.
340
Прокинулися від сирен: Галкін розповів, як переживає атаку на Ізраїль
Російські артисти Алла Пугачова та Максим Галкін, які вже тривалий час після втечі з країни-агресорки Росії проживають в ізраїльському Тель-Авіві та зараз опинилися в епіцентрі збройного конфлікту між бойовиками ісламського руху ХАМАС та Ізраїлем, вийшли на зв’язок.
313
Батьки загиблого бійця з Нового Роздола пожертвували гроші на спортмайданчик
5 жовтня на території Новороздільської школи №3 імені Адрія Гергерта у Львівській області відкрили спортивний майданчик із штучним трав’яним покриттям, будівництво профінансували батьки загиблого бійця з Нового Роздола Ростислава Бальзана. Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.
208
Натяк, що пора в відставку? Депутат Держдуми РФ порадила Путіну в його день народження брати приклад із Єльцина
У країні-агресорці Росії депутат Держдуми Ліана Пепеляєва "оригінально" привітала російського диктатора Володимира Путіна, якому 7 жовтня виповнюється 71 рік. Окрім побажань "міцного здоров’я та ясного розуму", чого президенту РФ явно бракує, вона порадила йому "бути як Єльцин".
226
Війська Ізраїлю зайшли в Сектор Газа, триває бій
Війська Ізраїлю зайшли в Сектор Газа, триває бій, — повідомляють ЗМІ.
260
Фура відновленню не підлягає: на Одещині сталась жахлива ДТП за участю двох вантажівок
Під Одесою сталася масштабна аварія за участю двох фур. У результаті одна з вантажівок зазнала сильних пошкоджень і не підлягає відновленню.
595
Лукашенко: Зеленський поводиться абсолютно правильно
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко переосмислив претензії до українського лідера Володимира Зеленського та зазначив, що останній веде зовнішню політику правильно. Так він відповів на запитання провладних журналістів, що думає про свій візаві.
343
"Усі живі-здорові": Ступка заявив, що історія з "пʼяною" ДТП, де він травмував людину, "скоро закінчиться", і присоромив хейтерів
Відомий український актор Остап Ступка, який став винуватцем ДТП у центрі Києва 4 квітня, присоромив хейтерів і заявив, що ця "історія скоро закінчиться". Він, як і раніше, вважає аварію "випробуванням", а ще дякує Богу за те, що "всі живі-здорові".
548
Футболіст збірної України, який народився в Ізраїлі, емоційно відреагував на атаку терористів ХАМАСу
Український півзахисник іспанської "Жирони" Віктор Циганков підтримав Ізраїль. 25-річний футболіст збірної України зробив у себе в Instagram перепост публікації одного з ізраїльських пабліків, присвячених атаці терористів ХАМАСу.
228
Армія Ізраїлю завдала ударів по двох вежах у Газі: влучання в Palestine Tower потрапило в прямий ефір
Армія Ізраїлю заявила про удари по двох вежах у Газі, де розміщувалися сили ХАМАСу. Влучання у будівлю Palestine Tower у центрі Сектора Гази потрапило в прямий ефір. Хроніка всіх подій тут.
307
Штурмовики ЗСУ під Бахмутом ліквідували командира батальйону 83-ї десантно-штурмової бригади РФ
Бійці ЗСУ вчергове нанесли втрат російським окупантам. Під Бахмутом вони ліквідували командира батальйону 83-ї десантно-штурмової бригади РФ.
345
Повернувся на щиті: у боях за Україну загинув воїн із Закарпаття
На війні проти російських окупаційних військ загинув ще один захисник України. Це Сергій Федорці із Закарпаття.
524
Як виглядає штаб Чорноморського флоту РФ у Севастополі після удару ЗСУ: з’явилося нове супутникове фото
22 вересня в окупованому Севастополі пролунали потужні вибухи. Тоді над містом піднявся чорний дим і окупаційна влада заявила про удар по штабу Чорноморському флоту РФ.
629
Долгополов показав, що відбувається на фронті: "Як виглядає день роботи"
Колишній український тенісист Олександр Долгополов, який із перших днів повномасштабного вторгнення Росії пішов служити до ЗСУ, виклав фрагмент своєї роботи на фронті.