Всі новини за 2024-03-06

662
Футболіст Маріо Балотеллі влаштував вибух у роздягальні своєї команди
Легендарний футболіст італійський футболіст ганського походження Маріо Балотеллі влаштував дивний вчинок у роздягальні турецького клубу "Адана Демірспор", де виступає з 2023 року. 33-річний чемпіон Італії, який тричі вигравав скудетто з "Інтером", підірвав петарду.
413
Чернєв: Комітет Ради почав розглядати правки до законопроєкту про мобілізацію
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розпочав розгляд правок до урядового законопроєкту про мобілізацію.
473
Зброя на складах не допомагає - Подоляк
Країнам Європи потрібно зрозуміти кілька речей, зокрема те, що їхня зброя має не зберігатися на складах, а працювати на полі бою в Україні.
438
У Байдена зважують можливість виділення коштів Україні з бюджету армії США, – ЗМІ
Адміністрація Президента США Джо Байдена зважує варіант використання близько 200 мільйонів доларів з бюджету армії США для надання негайної підтримки Україні через затримку прийняття пакета допомоги Конгресом.
411
Федір Веніславський: У законопроєкті про мобілізацію нині допускають лише одне обмеження для “ухилянтів”
Члени комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки наразі допускають лише одне обмеження військовозобов’язаних громадян у законопроєкті про мобілізацію.
424
Саломе Зурабішвілі впевнена, що в Грузії не допустять проросійського уряду
Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі вважає, що жителі країни не допустять перебування при владі справді проросійського уряду, незважаючи на відповідну риторику нинішнього.
624
Протягом доби окупанти обстріляли сім громад Сумщини
Сьогодні, 6 березня, російських обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Середино-Будська та Зноб-Новгородська громади Сумської області.
527
Лиховій показав нову лінію оборони під Авдіївкою
Активні роботи з будівництва укріплень почалися в грудні 2023 року, і велися ще до виходу українських військ з Авдіївки.
395
Росіян та білорусів допустили до Олімпіади та Паралімпіади у нейтральному статусі
Російських та білоруських спортсменів-тенісистів допустили до участі в Олімпіаді та Паралімпіаді 2024 року у нейтральному статусі.
451
Ми мусимо шукати додаткові варіанти допомогти Україні, - Кірбі
Сполучені Штати Америки шукатимуть додаткові варіанти допомогти Україні, враховуючи ситуацію на фронті.
522
Чеська компанія Czechoslovak Group хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну
Чеська компанія Czechoslovak Group (CSG), один із найбільших європейських виробників зброї, хоче допомогти Україні наростити власне виробництво важких боєприпасів для протидії повномасштабному вторгненню РФ.
607
Загарбники скинули на Красногорівку на Донеччині авіабомбу КАБ-1500: стовп вогню піднявся майже до100 метрів
Красногорівка, яку тиждень тому українські захисники героїчними зусиллями звільнили від російських окупантів, щодня знаходиться під ворожим вогнем. Сьогодні, 6 лютого, озвірілі загарбники скинули на місто авіабомбу КАБ-1500.
507
Боррель відреагував на ракетний удар по Одесі під час зустрічі лідерів України і Греції
Високий представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель заявив, що російський ракетний удар по Одесі під час перебування там лідерів Греції та України – чергове свідчення того, що Москві байдуже до правил.
411
Нацбанк проведе другий етап тестування е-гривні
Другий етап тестування е-гривні пройде вже в другій половині цього року. До цього процесу зможуть долучитися банки, небанківські фінансові установи та їхні клієнти.
549
Хусити атакували ракетами корабель у Червоному морі: двоє людей загинуло
Єменські повстанці з руху "Ансар Аллах" (хусити) вдарили балістичною ракетою по комерційному судну в Червоному морі. Внаслідок атаки загинули щонайменше двоє моряків.