Росія спонсорує ХАМАС, – Зеленський

Росія спонсорує ХАМАС, – Зеленський
Росія спонсорує ХАМАС, – Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія безпосередньо причетна не лише до війни проти України. Він переконаний, що близькосхідна ескалація стала можливою, тому що саме Москва спонсорувала терористичне угруповання ХАМАС.

Політик зазначив, що світ має зробити все можливе, щоб зупинити воєнні дії між Ізраїлем та Палестиною. Слова українського гаранта передає американське агентство NBC News.

Журналісти вирішили звернутися до представників Кремля, щоб отримати коментар про слова Зеленського. У відповідь, як можна було припустити, надійшло лише мовчання.

Нагадаємо, раніше президент Зеленський засудив масову антисемітську акцію у Дагестані. Він зауважив, що міжнаціональна ненависть давно увійшла до політично-соціального порядку денного РФ, світ має протистояти цій агресії, щоб вона не поширилася.

"За останній рік російський міністр закордонних справ дозволив собі низку антисемітських висловлювань. Російський президент також використав антисемітські образи. Для російських пропагандистів на офіційному телебаченні риторика ненависті є звичайною справою", – зазначив глава української держави.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus