В Офісі Президента відреагували на стрілянину у ТЦ під Москвою

В Офісі Президента відреагували на стрілянину у ТЦ під Москвою
В Офісі Президента відреагували на стрілянину у ТЦ під Москвою

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував теракт у ТЦ "Крокус Сіті Холл" у Підмосков’ї. Він наголосив, що Україна не має до цього відношення.

Про це він заявив в ефірі телемарафону увечері у п’ятницю, 22 березня

"Давайте зафіксуємо. Україна абсолютно точно не має жодного відношення до цих подій", – сказав Подоляк.

По-перше, як відмітив він, тому що в нас є повноцінна, повномасштабна, величезна, інтенсивна війна з російською регулярною армією і з Російською Федерацією як країною.

"І безвідносно до всього, все буде вирішено саме на полі бою для України. Важливо провести ефективні боєві дії, наступальні дії для того, щоб знищити російську регулярну армію, таким чином закінчити цю війну", - пояснив він.

Читайте по темі: Борги та держтендери: чому забудовнику Вавришу можуть заборонити виїзд з країни

По-друге, Україна ніколи не використовувала терористисні методи ведення війни, на відміну від Російської Федерації.

"Я всім нагадаю, що навіть в новітній російські історії неодноразово були прецеденти, коли використовувались ті чи інші теракти проти своїх громадян: Каширське Шосе, наприклад, Норд-Ост, наприклад, для виправдання тих чи інших наступних геноцидних дій проти тієї чи іншої етнічної групи", - підкреслив Подоляк.

Також представник ОП нагадав, що задовго до цього теракту представники іноземних країн, які перебувають у Москві, попереджали про можливість проведення терактів для відповідних наступних пропагандистських чи інших дій Російської Федерації, для того, "щоб продовжувати виправдовувати масштабну мобілізацію, продовжувати виправдовувати мілітарізацію, продовжувати виправдовувати абсолютно зухвалі геноцидні ракетні обстріли цивільного населення України".

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus