Порожні пляжі та закриті магазини: Росія перетворила курортну Кирилівку на "пустир"

Порожні пляжі та закриті магазини: Росія перетворила курортну Кирилівку на "пустир"
Порожні пляжі та закриті магазини: Росія перетворила курортну Кирилівку на "пустир"

Курортне селище Кирилівка у Мелітопольському районі Запорізької області під окупацією росіян зовсім спустіло. Місцеві жителі демонструють, що туристична галузь більше не приносить дохід, а бажаючих відпочити та витратити гроші на березі Азовського моря майже немає.

Через це закрилися більшість магазинів, а на пляжах засмагає набагато менше людей. Відповідне відео зʼявилося на просторах TikTok у блозі українки, котра залишилася під окупацією.

Центр селища в пік сезону не впізнати. Всі ятки з фруктами, овочами та кукурудзою давно закрилися, адже попит на таку їжу зник разом із напливом туристів.

Посеред тижня більшість магазинів залишаються закритими. Маленький бізнес просто знищила окупація, а на вулицях можна помітити здебільшого місцевих жителів.

Закриті магазини, порожні пляжі: як Росія перетворила курортну Кирилівку на  eiqrriqzziehroz

Не краще ситуація й на пляжі. Як зазначила авторка відео, в спеку українці все ж приходять відпочити до берега, "але небагато".

"Це не порівняти з минулими відпочинками, де ніде було прилягти", – сказала блогерка.

На пляжі можна побачити чимало вільного місця, навіть у тіні. Раніше заради можливості провести під соломʼяним дахом кілька годин відпочиваючі займали найкращі місця рано-вранці.

Читайте по темі: Бійці СБУ спалили російський "Сонцепьок" на Запорізькому напрямку

Закриті магазини, порожні пляжі: як Росія перетворила курортну Кирилівку на

У коментарях спробували підтримати жителів Кирилівки та саркастично згадали про "багатий русскій мір", який обіцяли російські терористи.

"Визволителі прийшли". Мертва зона. Там яблуку не було де впасти", "Нічого, ми скоро приїдемо, треба трохи потерпіти", "Росія з усього робить пустир", – написали українці.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus