Чоловік, який облився бензином у центрі Львова, пояснив, чому хотів себе підпалити

Чоловік, який облився бензином у центрі Львова, пояснив, чому хотів себе підпалити
Чоловік, який облився бензином у центрі Львова, пояснив, чому хотів себе підпалити

У центрі Львова чоловік облився бензином, аби привернути увагу суспільства "до несправедливості системи"

Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

"Усе - через судову систему"

"Сьогодні я хотів себе підпалити. Усе - через судову систему. Минулого року на ринку на Топольній стався конфлікт: покупець вульгарно приставав до моєї дівчини, яка в той день допомагала мені торгувати овочами та фруктами на базарі. Того покупця всі жінки-продавщиці знають, це не перша його така поведінка. Коли він розпустив руки до моєї дівчини, я заступився за неї. Вдарив його в лице, його забрала швидка. На наступний день я хотів навідати його в лікарні і запропонувати оплатити лікування, але там його вже не було", - написав Вусал Назаров.

За його словами, суд по цій справі тривав рік.

"І от, 9 липня суд визнав мене винним і дав покарання у вигляді обмеження волі на 2,6 року. Я визнав свою вину та каявся з перших днів, що переборщив із силою, але це не бралось до уваги. Я був готовий компенсувати моральні збитки, але мені назвали суму у розмірі 1 млн гривень, що для мене непідйомно. В мене на вихованні двоє малолітніх дітей. Сьогодні я прийшов під міську раду з останньою надією, аби привернути увагу суспільства до несправедливості системи. Чому несправедливості? Потерпілим виявився колишній суддя, Кузьма Михайло", - написав чоловік.

Читайте по темі: Під Львовом через падіння уламків "Шахеда" згоріли 4 вантажівки

Що відомо про інцидент у центрі Львова

У вівторок, 16 липня, у Львові чоловік вийшов на площу Ринок перед входом до ратуші, облився бензином і погрожував себе підпалити. За словами правоохоронців, самоспалення вдалося не допустити. Чоловіка переодягнули. Надалі з ним спілкувалися представники Львівської міськради.

"Чоловік прийшов просити допомоги у міського голови. На цей момент чоловіка переодягнули. Загрози його життю немає", - цитує Львівич директора департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради Євгена Бойка.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus