Помер після візиту до ТЦК: стали відомі подробиці скандалу в Одесі

Помер після візиту до ТЦК: стали відомі подробиці скандалу в Одесі
Помер після візиту до ТЦК: стали відомі подробиці скандалу в Одесі

В одному з терцентрів міста опинився чоловік з епілепсією, якому стало зле. Пізніше його непритомного  забрали медики. Через деякий час з’ясувалося, що чоловік помер у лікарні. У поліції вже зробили заяву, а от представники ТЦК поки що мовчать.

Усі деталі трагічного інциденту розповіли журналісти TSN.UA.

Помер після візиту до ТЦК

В Одесі у лікарні помер чоловік, якого напередодні, 18 липня, госпіталізували із Суворовського районного ТЦК з травмою голови.  “Думська” пише, що у лікарні потерпілому діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій мозку та епілепсію.

Нагадаємо, що на відео, опублікованому раніше в мережі, видно, як чоловіка з травмами голови приводять до тями чоловіки у військовій формі. Події відбуваються на внутрішній території військкомату.  Авторка відео наголосила, що військові забрали її родича, попри важкий діагноз.  

На відео видно, що одному з чоловіків, яких забрали співробітники ТЦК, стало погано — він сидить на лавці, а військові намагаються при вести його до притомності. Водночас авторка стверджує, що одесит — її родич, а до ТЦК та СП забрали його з дому.

Потім військові заборонили жінці знімати відео та загородили отвір у заборі, пригрозивши поліцією. До входу до ТЦК та СП пізніше підійшла ще одна одеситка — ймовірно, мати одного з призовників, якого щойно привели в установу.

Також на відео чути розмову двох жінок, ймовірно родичів яких забрали до ТЦК та СП. Виявилось, що один з них — хильнув зайвого та чомусь опинився на вулиці під час комендантської години. Інша жінка розповідає, що його родича забрали з дому. Ба більше, він сам відчинив двері.

Читайте по темі: Справу одіозного ексначальника управління одеської міськради передали до суду

Зрештою, чоловіку у якого ймовірно стався приступ епілепсії стало настільки зле, що він знепритомнів. На місце приїхала карета швидкої допомоги, чоловіка забрали медики до лікарні. Як з’ясувалося пізніше, цей чоловік помер у медзакладі.

У лікарні потерпілому діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій мозку та епілепсію. У поліції "Думській" підтвердили смерть чоловіка. Правоохоронці кваліфікували подію за статтею 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство (з позначкою "нещасний випадок"). А реакції ТЦК досі немає.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus